22. května

Head of E-commerce pro Streaming - TV Prima

Head of E-commerce zodpovídá za růst platformy prima+ z obchodního pohledu – tedy za získávání nových uživatelů a předplatitelů, zvyšování příjmů z předplatného a celkový růst tržeb. Role propojuje čtyři vzájemně propojené oblasti: obchodní strategii, řízení celého zákaznického funnelu (včetně onboardingu), optimalizaci konverzí a performance marketing. Úspěch závisí na schopnosti řídit všechny tyto oblasti jako jeden propojený celek, se silným důrazem na efektivitu byznysu a dlouhodobě udržitelný růst počtu předplatitelů.

Klíčové odpovědnosti

• Vytvářet a řídit strategii růstu předplatitelů platformy prima+
  • Zodpovídat za příjmy z předplatného a plnění obchodních cílů prostřednictvím e-commerce aktivit
  • Řídit performance marketing a placenou akvizici napříč kanály jako Google, Meta, TikTok, programmatic, affiliate nebo video kampaně,
  • Spravovat rozpočty na akvizici, spolupracovat s agenturami a optimalizovat výkon kampaní
  • Zlepšovat registrační proces, checkout a fungování paywallu pro vyšší konverze
  • Spolupracovat s CRM na aktivitách zaměřených na retenci zákazníků
  • Úzce spolupracovat s produktovým, marketingovým, BI a content týmem
  • Řídit A/B testování a datově orientovanou optimalizaci
  • Připravovat forecasty a reporting výnosů a růstu předplatitelů

Požadavky

• Minimálně 5 let zkušeností v oblasti e-commerce, předplatného nebo digitálního businessu, ideálně ve streamingu/SVOD - není podmínkou
  • Prokazatelné zkušenosti s vedením a rozvojem e-commerce týmů a řízením cross-funkčních projektů
  • Znalost ekonomiky předplatného a výnosových modelů
  • Analytické myšlení a schopnost pracovat s daty a KPI
  • Znalost GA4, BI nástrojů a A/B testování
  • Schopnost strategického i hands-on přístupu
  • Výborné komunikační a prezentační dovednosti
  • Zkušenost ze streamingu, SaaS, telekomunikací nebo fintechu výhodou

Naše nabídka

• Možnost podílet se na růstu jedné z předních streamovacích platforem na českém trhu
  • Flexibilní pracovní model a moderní kanceláře na Vinohradské
  • Zázemí silné mediální skupiny a dynamické prostředí digitálního produktu
  • Podporu rozvoje
  • 25 dní dovolené, stravenkový paušál, Multisport kartu/kafeterii
  • Home office dle firemní politiky
  • A samozřejmě zaměstnanecké předplatné prima+:-)

Je to pozice přesně pro Vás? Pošlete nám svůj životopis a pár informací o Vás, rádi se potkáme osobně.

Mobilní telefon, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Firemní školka, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Pokročilá)