20. května

Lektor/ka jazyků – italština, francouzština, angličtina - Život 90

Co všichni potřebujeme ke spokojenému životu bez ohledu na věk?  Kromě zdraví, které ovlivňujeme jen do určité míry, určitě respekt a sebeúctu. Proto vznikla nezisková organizace ŽIVOT 90. Naším cílem je především podporovat nezávislost u starších lidí. Chceme, aby ve všedních povinnostech byli co nejsamostatnější, nevzdávali se vlastního úsudku a rozhodování a nepřestávali se podílet na společenském životě. Jsme průvodci seniorů a seniorek, když jsou v plné kondici, mají spoustu nápadů a chuť se realizovat. Jsme s nimi i tehdy, když je začínají zrazovat fyzické i psychické síly.  Svou podporu nabízíme i těm, kteří o ně pečují.

Lektor/ka jazyků – italština, francouzština, angličtina

Do našeho komunitního centra pro seniory hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Lektora jazyků-italština, francouzština, angličtina.

Kurzy jsou určeny seniorům, a proto důraz klademe na přátelskou atmosféru, trpělivý přístup a praktické využití jazyka v běžném životě. Nabízíme smysluplnou práci v respektované neziskové organizaci, která se 35 let věnuje podpoře seniorů.

Láká vás smysluplná práce?

Chcete pomáhat seniorům v aktivním trávení volného času?

Máte zkušenost s výukou jazyků pro naši cílovou skupinu?

Přidejte se k nám a staňte se součástí naší neziskové organizace!

Co očekáváme?

• Prokazatelnou znalost vyučovaného jazyka (certifikát)
  • Citlivý přístup ke specifikům výuky seniorů (trpělivost, srozumitelnost, práce s opakováním)
  • Zkušenost s výukou
  • Schopnost přizpůsobit tempo skupině
  • Spolehlivost a lidský přístup
  • Chuť vést lekce srozumitelně a bez zbytečného stresu
  • Dlouhodobou spolupráci

Proč se Vám u nás bude líbit? Co vám můžeme nabídnout?

• Smysluplnou práci v komunitním prostředí- práci, která má smysl a reálný dopad na životy seniorů
  • Spolupráci na DPP – hodinová sazba 250 Kč
  • Časová flexibilita
  • Dlouhodobou spolupráce
  • Podporu a zázemí našeho komunitního centra

Nástup od září 2026.

Výběrové řízení bude průběžně probíhat až do konce měsíce června, proto prosíme o trpělivost.

Zaujala vás naše nabídka?

Zašlete nám CV a motivační dopis.

Těšíme se na spolupráci!

Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Dohoda o pracovní činnosti (DPČ), Jiné
Bakalářské
Angličtina (Výborná), Francouzština (Výborná), Italština (Výborná)