U nás to funguje díky chemii.
Dáváme život silikonu, který najdete v medicíně, elektronice i autech. Je nenápadný, a přesto drží věci pohromadě – stejně jako spolu drží náš tým. Základem naší práce je rovnováha, spolupráce a respekt k přírodě. Díky inovacím chráníme planetu i zlepšujeme každodenní život.
Nechte svou kariéru jiskřit tam, kde nápady vytvářejí reakce.
Koordinátor/ka logistiky (Logistics Support)
Baví vás logistika, práce se zákaznickými objednávkami a koordinace přeprav? Do našeho týmu Excellence Hub v Plzni hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Logistics Support.
📝 Co vás na této pozici čeká?
- Kontrola a zpracování zákaznických objednávek v souladu s interními procesy
- Koordinace přeprav s externími dopravci a podpora každodenních logistických operací
- Příprava a správa přepravní a exportní dokumentace
- Sledování průběhu dodávek, stavu přeprav a plánování nakládek
- Řešení nestandardních situací v oblasti objednávek, dodávek a dopravy
- Zpracování skladových příkazů a řešení souvisejících odchylek
- Zajištění souladu s exportními a zahraničně-obchodními požadavky
- Zpracování neproduktových objednávek (včetně ADR kontrol a účtování výdeje zboží)
- Podpora reportingu a sledování KPI
✅ Co by vám nemělo chybět?
- SŠ/VŠ vzdělání ideálně v oblasti logistiky, obchodu nebo příbuzném oboru
- Předchozí praxe v oblasti logistiky, dopravy nebo expedice (ideálně v mezinárodním prostředí)
- Znalost logistických procesů (objednávky, doprava, sklad)
- Dobrá znalost angličtiny (slovem i písmem); základní znalost němčiny
- Znalost SAP výhodou
- Ochota cestovat do Německa (Burghausen) během zaškolení
- Samostatnost, spolehlivost, pečlivost a schopnost efektivně komunikovat
🎁 Co nabízíme?
- Práci v mezinárodní společnosti s možností profesního růstu
- Atraktivní platové ohodnocení s ročním bonusem až 15%
- Zkrácenou pracovní dobu 7,5 hod/den
- Stravenkový paušál 129 Kč/den
- Příspěvek na dopravu 100 Kč/den
- Flexi Pass 20 000 Kč/rok – příspěvek na sport, zdraví, kulturu (Pluxee/Sodexo)
- Příspěvek na dovolenou 10 000 Kč/rok
- Vánoční příspěvek 10 000 Kč/rok
- 5 týdnů dovolené + 1 den navíc za každý třetí odpracovaný rok
- 3 dny sick leave ročně
- Penzijní pojištění 4 166 Kč/měsíc
- Možnost home office
… a mnoho dalšího!
Zaujala vás tato příležitost? Pošlete nám svůj v životopis v anglickém jazyce a staňte se součástí našeho týmu! 😊
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zahraniční pracovní cesty, Příspěvek na dovolenou, Firemní akce, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění