13. května

Servisní technik Decathlon České Budějovice - DECATHLON

34 000 – 37 400 Kč/měsíc
Máš sport v krvi a v žilách ti koluje týmový duch? Umíš nejen makat, ale i strhnout ostatní? Zapomeň na nudné porady a tabulky. Hledáme parťáka, který se nebojí vzít zodpovědnost a vést svůj tým k vítězství. Nejsme jen prodejci, jsme sportovci, kteří pomáhají ostatním sportovcům. Naše prodejny jsou naším hřištěm a naši zákazníci jsou naši spoluhráči. Pokud je pro tebe pohyb přirozenější než sezení na židli a vidíš se víc jako hrající trenér než jako manažer za stolem, čti dál!

V naší českobudějovické prodejně hledáme spoluhráče na oddělení servisu sportovního vybavení.

Tvým cílem bude poskytovat zákazníkům kvalitní služby, které prodlouží životnost jejich produktů. Jako technik nebo technička provádíš údržbu, opravy a personalizaci sportovního vybavení, a tím zajišťuješ, že tví zákazníci odcházejí vždy maximálně spokojení. Dále se staráš o efektivní plánování a organizaci práce na servisu a dostupnost náhradních dílů.

Náš servis disponuje špičkovým vybavením a nabízíme širokou škálu servisních úkonů od seřízení řazení po servis odpružení nebo zaplétání kol. V zimě také brousíme brusle a staráme se i o lyže a snowboardy. Prostor servisu je navržený s ohledem na ergonomii a systematičnost při práci a tak, aby se ti tam pracovalo co nejlépe.

Koho hledáme?

• sportovec - jsme sportovní firma a tak by měl být sport běžnou součástí i tvého života
  • ochota - pro své spoluhráče i zákazníky si tu vždy, když tě potřebují
  • selský rozum - ať se jedná o složité či jednoduché rozhodnutí, dokážeš si samostatně poradit
  • zodpovědnost - ke svým závazkům se vždy dokážet postavit čelem
  • komunikace - mezi lidmi jseš jako ryba ve vodě a dokážeš s ostatními vždy najít společnou řeč
  • technické myšlení - zvládáš samostatně používat různé pracovní nástroje, dokážeš si přirozeně osvojit různé technické dovednosti

Jak vypadá běžný den?

• komunikuješ se zákazníky a radíš jim tak, jako by dorazil tvůj nejlepší kamarád
  • makáš na sobě a aktivně se zapojuješ do různých školení a tréninků, brousíš své skilly jako diamant
  • díky přebírání různých misí a větší odpovědnosti aktivně buduješ svou novou kariéru
  • neprodáváš zajíce v pytli a aktivně testuješ naše produkty, své zkušenosti pak předáváš přirozeně dál
  • se svým týmem oslavuješ společně dosažených úspěchů

Co za to získáš?

V Decathlonu se zaměřujeme na férové finanční ohodnocení. Proto jednou ročně upravujeme na základě individuálního výkonu a výsledků tvou základní mzdu. Součástí odměny jsou i variabilní finanční bonusy, které se odvíjejí od míry plnění našich ekologických závazků, výsledků obchodu i celé společnosti.

• měsíční bonus - 0-10 % navíc v závislosti na dosahování výsledků obchodu
  • podíl na zisku - jednou ročně máme možnost podělit se o dosažené výsledky, bonus je až do výše 2 platů
  • akciový program - možnost stát se akcionářem firmy a získat akciový bonus (při vstupu do programu i opakovaně).

Našim spoluhráčům nabízíme celou škálu (nejen) sportovních benefitů, které souvisí s naší vizí a životním stylem. Jsme tým nadšených sportovců.

• sports for all - příspěvek na sport či zvýhodněnou Multisport kartu v různé výši dle úvazku
  • ambasadorský program - sleva 25 % na naše produkty
  • 5 týdnů dovolené
  • teambuildingy - společné meetingy s týmem oddělení, ale i letní a zimní meeting celé prodejny
  • skvělý kolektiv - může to znít jako klišé, ale u nás kolektiv sportovců opravdu oceníš

Náš tým se skládá z několika stálých členů. Moc rádi, tě přivítáme mezi sebou. Jestli hledáš skvělé možnosti pro další kariérní růst a přátelský kolektiv, na nic už nečekej, pošli nám něco o sobě a přidej se k týmu Decathlon! Nečekej miliony kol pohovorů, u nás se sejdeš se svým budoucím lídrem a pokud si sednete rovnou se můžete domluvit na společné spolupráci.

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost delšího neplaceného volna, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Notebook, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
34 000 – 37 400 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu určitou
Vzdělání není podstatné
Čeština (Výborná), Angličtina (Základní)