Empowered by you.
Jsme součástí mezinárodní logistické skupiny Rhenus Group, která zajišťuje přepravu, skladování a komplexní řešení dodavatelských řetězců po celém světě. V České republice fungujeme jako silný a stabilní tým, který stojí za každou zásilkou - od příjmu zboží přes operativu až po finální doručení.
Logistika u nás není jen proces. Je to každodenní spolupráce lidí, kteří přebírají odpovědnost a dotahují věci do konce.
Dáváme prostor těm, kteří chtějí být součástí reálného provozu a mít dopad na jeho fungování. V České republice dál rosteme a hledáme nové kolegy, kteří budou součástí tohoto rozvoje.
Hledáme do týmu člověka, který už má s fakturací v logistice nebo spedici reálnou zkušenost. Potřebujeme samostatného profíka, který dostane agendu, dokáže si ji zorganizovat a nerozsype se, když přijde konec měsíce.
Co přesně budete dělat:
- Fakturovat služby pro naše zákazníky v ČR i v zahraničí.
- Kontrolovat správnost přijatých faktur.
- Zpracovávat měsíční uzávěrky.
- Průběžně komunikovat s kolegy napříč odděleními i s externími partnery (občas v angličtině, primárně přes e-mail).
- Pracovat v našem interním systému.
Co od vás nutně potřebujeme:
- Praxe z oboru: Zkušenost s fakturací ve spediční či logistické firmě. Víte, jak to v tomhle prostředí chodí.
- Samostatnost a systém: Umíte si práci zorganizovat tak, aby věci nestály. Nečekáte, až vám někdo řekne, co máte dělat.
- Zvládání zátěže v době uzávěrek: Konec měsíce znamená tlak. V tomto období je práce intenzivní a vaše dostupnost je bez výjimek nutná. S tímto režimem musíte být předem srovnaní.
- Angličtina: Stačí, když si poradí s překladačem, ale je nutností odepsat na e-mail bez chyb.
- Uživatelský MS Office: Zejména Excel musí být váš denní nástroj.
- Předchozí přesah do účetnictví je velkým plusem.
Kde budete pracovat (Flexibilní setup):
- Můžete sedět s námi na centrále v Chrášťanech u Prahy, nebo pracovat plně na vzdálený přístup odkudkoliv z ČR.
- Pokud zvolíte Home Office, počítáme s občasnými cestami do Chrášťan, abychom neztratili osobní kontakt (na zaučení a pak cca jednou za kvartál).
- Důležité: Jedno kolo výběrového řízení probíhá formou osobního setkání (cca 0,5 den) u nás v Chrášťanech. Potřebujeme si ověřit, že nám to bude oboustranně fungovat.
Co vám za to nabízíme:
- Férovou mzdu a finanční odměny, které přímo ovlivníte vlastním výkonem a kvalitou práce.
- 5 týdnů dovolené (k čerpání mimo dny uzávěrek).
- Flexibilní pracovní dobu.
- Příspěvek na stravování hned od prvního dne.
- MultiSport kartu.
- Možnost nastoupit ihned, nebo podle dohody.