V Oblastní charitě Brno, která je součástí Diecézní charity Brno, pomáháme potřebným prostřednictvím sociálních a zdravotních služeb. Pečujeme o lidi, kteří chtějí zůstat doma, staráme se i o ty, kteří v kruhu svých nejbližších zůstat nemohou. Pomáháme maminkám s dětmi bez domova nebo utíkajícím před domácím násilím, lidem s mentálním či kombinovaným postižením. Nabízíme pomocnou ruku lidem bez domova, kteří hledají novou šanci, nebo dlouhodobou podporu lidem, kteří se ocitli v sociální krizi, hledají zaměstnání nebo mají duševní onemocnění.
Oblastní charita Brno hledá kreativce, který nám pomůže ukazovat, jak dobrou práci Charita v Brně dělá!
Co bude tvým úkolem:
- Správa webových stránek Oblastní charity Brno, sociálních sítí, psaní mailingů i organizace eventů. Je toho hodně, v čem se můžeš uplatnit. Důležité je, aby to dávalo smysl jako celek.
- Budeš mít pod palcem kampaně, a to od A do Z, od nápadu až k realizaci.
- Tvým úkolem bude také zajištění propagačních materiálů, podpora při organizaci akcí nebo zajištění fotek a videí.
- Zapojíš se do tvorby obsahu na web či sociální sítě tak, aby prezentovaly dobrou práci, kterou kolegové a kolegyně v terénu odvádějí.
- Pod Tvým velením bude již tradiční a velice oblíbený Tříkrálový průvod a prezentace vybraných služeb na Vánočních trzích.
- Budeš součástí týmu, který stojí za Tříkrálovou sbírkou, Koláčem pro hospic nebo Zasaď pomoc a přiložíš ruku k společnému dílu.
- Rozhodně dostaneš prostor pro vlastní nápady a kreativitu, ale budeš se moct spolehnout na celý tým, využít našeho interního grafika a obrátit se na kolegy a kolegyně z dalších oblastních Charit.
- Budeš ukazovat svět pomoci lidem v nouzi a nabízet způsoby, jak se mohou lidé zapojit.
Koho hledáme:
- Člověka, který dokáže uvažovat v souvislostech, ale potrpí si na detaily.
- Někoho, kdo dokáže začít brainstormingem, pokračovat přes návrh letáku či postu na sociální sítě a skončit u prezentace s výsledky.
- Kdo má cit pro text i vizuál, dokáže si věci zorganizovat a dotahovat je do konce.
- Velkou výhodou je zkušenost alespoň s některou z oblastí marketingové komunikace a zároveň přesah do sociálních služeb nebo neziskového sektoru obecně.
Co nabízíme my?
- Smysluplnou a kreativní práci pro jednu z největších neziskových organizací v regionu.
- Přátelský, profesionální a podporující tým v zádech.
- Velikost úvazku: 0,6.
- Široké možnosti vzdělávání a rozvoje – kurzy, školení, online vzdělávání, možnost supervize apod.
- Tyto benefity: 5 týdnů dovolené (při plném úvazku), stravenky, sick-days, home-office, možnost parkování zdarma ve vnitrobloku, firemní akce pro zaměstnance, den volna na dobrovolnictví a jiné.
V případě Vašeho zájmu o nabízenou pracovní pozici odpovězte prostřednictvím tlačítka níže a připojte Vaše CV.
Těšíme se na setkání!