Jsme soukromá mezinárodní investiční skupina, která aktivně vyhledává projekty nejen v České republice, ale i v zemích Evropy a USA.
V KKCG vidíme skrytý potenciál tam, kde ho ostatní nenacházejí. Díky tomuto přístupu a dlouhodobé podnikatelské vizi jsme úspěšní ve více než osmatřiceti zemích, ve čtyřech klíčových oborech (herní průmysl, energetika, IT a Real Estate).
Pro naše zaměstnance, stejně tak jako pro naše obchodní partnery, jsme důvěryhodným a stabilním partnerem.
Přidejte se k nám a zažijte, jaké je to pracovat v týmů s profesionály v moderních kancelářích našeho sídla na Bořislavce v Praze 6!
Jednáte s lidmi vstřícně a umíte si organizovat svou práci? Do přátelského týmu hledáme novou kolegyni či kolegu na pozici Assistant s nástupem od 1.6. nebo dle dohody!
Co u nás budete dělat?
- příjem, distribuce a evidence příchozí a odchozí pošty, vyřizování emailové korespondence a kurýrních zásilek
- rezervace schůzek osobních či virtuálních, správa rezervací a rezervačního systému zasedacích místností. Příprava a úklid zasedacích místností před a po schůzkách.
- péče o návštěvy a příprava občerstvení při jednáních, generování Wi-Fi přístupů pro hosty, organizace šatny pro návštěvy a informační podpora návštěv a zaměstnanců budovy, objednávání taxi
- zajištění chodu kuchyňky spojené se servírováním občerstvení a koordinací zajištění cateringů v zasedacích místnostech.
- komunikace s klienty telefonicky i osobně, přepojování telefonických hovorů
- pravidelná kontrola stavu kancelářských potřeb a vybavení kuchyňky a následná zodpovědnost za plynulé zásobování.
- koordinace případných oprav či požadavků se správou budovy
- spolupráce s ostatními odděleními napříč společností
- organizování pracovních cest (letenky, ubytování) pro určené zaměstnance
- zpracování měsíčního vyúčtování služebních cest pro určené zaměstnance, předání podkladů HR.
- vykonávání dílčích administrativních prací, obsluha kancelářské a prezentační techniky
- dle provozní potřeby a dle pokynů nadřízeného zajištovat recepční a asistentské činnosti v zasedacím patře a dále v prostorech dalších patrových recepcí
Co od Vás očekáváme?
- středoškolské vzdělání s maturitou
- komunikativní znalost anglického jazyka
- ovládání základního balíčku MS Office
- týmového ducha, pečlivost, flexibilitu
- reprezentativní a příjemné vystupování
- praxe z recepce, gastronomie nebo hotelnictví je výhodou
Na co se u nás můžete těšit?
- kanceláře s terasou a výhledem v prestižní mezinárodní společnosti přímo na metru A – Bořislavka
- 5 týdnů dovolené
- plný pracovní úvazek
- výhodné mobilní tarify pro Vás i rodinné příslušníky
- program nadstandardní zdravotní péče
- příspěvek na stravování ve firemní restauraci
- příspěvek na penzijní připojištění
- firemní fitness, MultiSport kartu
- řada dalších zaměstnaneckých výhod
Více o práci u nás 👉 KKCG | Kariéra