19. května

Generální sekretář Aeroklubu ČR - Aeroklub České republiky z.s.

Název pozice: Generální sekretář Aeroklubu ČR

Lokalita: U Pergamenky 1511/3, 170 00 Praha 7 – Holešovice (s výjezdy po ČR)

Typ úvazku: Full-time (HPP)

O nás: Aeroklub České republiky je národní sportovní svaz. Jsme organizací s bohatou historií, která spojuje vášeň pro létání s vrcholovým sportem a výchovou mladých talentů. Hledáme silného lídra, který do našeho „nebeského“ prostředí vnese moderní management a řád.

Vaše hlavní role: Jako Generální sekretář budete „motorem“ naší asociace. Vaším úkolem bude transformovat vize Výkonného výboru do konkrétních procesů, zajistit finanční stabilitu a poskytovat profesionální servis našim členům.

Klíčové odpovědnosti:

● Exekutivní řízení: Vedení sekretariátu AeČR a koordinace každodenního provozu.

● Dotační management: Kompletní správa agendy NSA a dalších dotačních titulů (plánování, žádosti, kontrola čerpání, vyúčtování).

● Legislativní soulad: Zajištění souladu fungování AeČR se stanovami, zákonem o sportu a leteckými předpisy.

● Servis pro členy: Správa členské základny, pojištění techniky a rozvoj informačního systému.

● Reprezentace: Jednání se státní správou a zastupování AeČR v mezinárodní federaci FAI.

Co od vás očekáváme:

● Min. SŠ vzdělání

● Min. 5 let praxe v řídící pozici (zkušenost z velkého sportovního svazu či neziskové organizace velkým plusem).

● Zkušenost s administrací veřejných prostředků (dotací).

● Strategické myšlení, diplomatické dovednosti a odolnost vůči stresu.

● přirozenou autoritu

● AJ

● samostatnost, zodpovědnost a důslednost

● smysl pro týmovou spolupráci a pozitivní přístup k práci

● Vztah k letectví je výhodou, ale manažerské schopnosti jsou prioritou.

● Čistý trestní rejstřík

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Kafetérie, Možnost delšího neplaceného volna, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Možnost studijního volna, Vlastní organizace náplně práce

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Mírně pokročilá)