2. června

Facility Specialist - rohlik.cz

Rohlík Group je jednou z nejrychleji rostoucích online platforem s potravinami v Evropě, která mění způsob, jak se lidé stravují a žijí. Společnost byla založena v roce 2014 v České republice a vyrostla v důvěryhodnou značku s více než jedním milionem zákazníků v Česku, Maďarsku, Rakousku, Německu a Rumunsku. Naše poslání je jednoduché – učinit každodenní nakupování rychlejší, jednodušší a udržitelnější. Spojujeme moderní technologie, efektivní logistiku a skutečnou vášeň pro skvělé jídlo. Od místních pekáren a farmářů až po naše vlastní značky dbáme na to, aby každý produkt, který se dostane k našim zákazníkům byl čerstvý a nejvyšší kvality. Jsme odhodláni podporovat udržitelnost a místní komunity, omezovat obaly a úzce spolupracovat s malými výrobci. Pro naše zákazníky je Rohlík Group více než jen nákup – je to lepší způsob, jak si každý den užívat dobré jídlo.

Baví tě technologie, rád věcem přicházíš na kloub a v krizových situacích zachováš chladnou hlavu? Do našeho skladu v Horních Počernicích hledáme šikovného parťáka, který si vezme pod křídla jak technickou stránku naší moderní automatizované linky, tak kompletní údržbu a péči o celý sklad.

Nebudeš zavřený na jednom místě. Tvoje práce bude hodně pestrá – od bleskového řešení oprav na lince až po zajištění toho, aby v celém skladovém zázemí všechno fungovalo a šlapalo jako hodinky. Pokud se nebojíš provozu, zvládneš komunikaci s kolegy napříč firmou a technologie jsou tvoje vášeň, jsi náš člověk!

Co tě u nás čeká?

• Sklad v top stavu: Budeš mít pod palcem hladký chod celého skladu a jeho technologií – od regálů a budovy až po moderní dopravníky a automatizační linky.
  • Plánování i rychlé zásahy: Čeká tě jak běžná údržba podle plánu, tak rychlé řešení nečekaných poruch a havárií přímo v provozu.
  • Jednání s dodavateli: Budeš v kontaktu s firmami, které nám technologie dodávají, a pohlídáš, aby včas proběhly všechny pravidelné kontroly a revize.
  • Bezpečnost a pořádek: Dohlédneš na to, aby se na skladě dodržovala pravidla bezpečnosti (BOZP a PO), a zapíšeš základní info o tom, co se opravilo nebo zkontrolovalo.
  • Zlepšování provozu: Máš dobrý nápad, jak nějaký stroj nebo proces vylepšit? Sem s ním, oceníme každou inovaci.
  • Směnový provoz: Práce u nás běží v nepřetržitém režimu (střídají se denní a noční směny; krátký/dlouhý týden).

Jak si tě představujeme?

• Máš technickou hlavu a šikovné ruce: Rád přicházíš věcem na kloub a poradíš si s nejrůznějšími typy oprav.
  • Dokážeš zabrat sám i v týmu: Umíš si práci zorganizovat sám, ale když je potřeba, funguješ jako skvělý parťák pro ostatní.
  • Nezmatkuješ: Když se něco pokazí, umíš zachovat klid, rychle se rozhodnout a začít situaci hned řešit.
  • Komunikace ti nedělá problém: Dokážeš se lidsky a jasně domluvit jak s kolegy na směně, tak s externími dodavateli.
  • Zkušenosti jsou plus: Pokud jsi vyučený nebo máš praxi jako elektrikář, technik nebo mechanik, máš zkušenost s automatizačními linkami, základní znalost angličtiny (není nutností).

Co za to dostaneš?

• Peníze navíc k výplatě: Příspěvek na ošatné 86 Kč za každou odpracovanou směnu.
  • Nákupy za hubičku: Rohlik Xtra účet zdarma a 10% cashback v podobě kreditů na další nákupy.
  • Pohodlí v práci: Dotované obědy přímo na pracovišti + občerstvení (kafe, ovoce, pečivo) zdarma.
  • Zábavu a relax: Multisport kartu na sport i odpočinek a placené volno, když si potřebuješ vydechnout.
  • Super partu: Skvělé firemní akce a systém vnitrofiremních odměn (můžeš sbírat "hvězdičky" na vouchery do Alzy, Notina a dalších e-shopů).

Mobilní telefon, Firemní akce, Pracovní oblečení, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou