21. dubna

CRM Analytik - ASTRATEX a.s.

Zdravíme tě z Astratexu! Jsme největší eshop se spodním prádlem a plavkami ve střední Evropě. V současné době působíme ve 14 evropských zemí a letos plánujeme expanzi do dalších zemí. Zákazníci si nás oblíbili díky široké nabídce, snadnému nákupu a skvělé péči.

Co budeš dělat

• Pracovat s daty napříč Bloomreach Engagement a BigQuery
  • Připravovat zákaznické segmenty, datové podklady pro kampaně a potřebné agregace
  • Tvořit pravidelné reporty, dashboardy i ad hoc analýzy
  • Propojovat různé datové zdroje (zákaznická, nákupní, behaviorální a produktová data, kampaně)
  • Vyhodnocovat výkonnost CRM aktivit (kampaně, segmenty, promo)
  • Interpretovat výsledky a přinášet konkrétní doporučení, co zlepšit
  • Prezentovat výstupy týmu a obhajovat své závěry
  • Spolupracovat s CRM týmem na tom, koho, kdy a jak oslovit
  • Tvoje vlastní nápady a poznatky jsou vítané a očekávané

Komu tahle role sedne

Umíš pracovat s daty tak, aby nešlo jen o reportování čísel, ale o jejich využití pro lepší rozhodování napříč byznysem? Pak je tahle role právě pro tebe.

• Pracuješ s daty na pokročilé úrovni (SQL / BigQuery) a máš zkušenost s BI nástroji i Excelem / Google Sheets
  • Rozumíš datům i v kontextu – máš základ ve statistice a dokážeš správně interpretovat výsledky
  • Rychle se zorientuješ v novém prostředí a dokážeš si poskládat souvislosti napříč daty i týmy
  • Přemýšlíš nad dopadem – chápeš business a díváš se na data optikou výsledků, ne pouze výstupů
  • Přicházíš nejen s analýzou, ale i s konkrétními doporučeními, co dělat jinak a lépe
  • Dotahuješ věci do konce, hlídáš kvalitu a umíš si dobře zorganizovat práci
  • Své závěry dokážeš jednoduše a srozumitelně vysvětlit ostatním
  • Spolehlivost je tvé druhé jméno a funguješ dobře jako součást týmu

Body navíc pro tebe:

• Zkušenost s CRM / zákaznickými daty
  • Znalost CDP nástrojů (např. Bloomreach Engagement)
  • Praxe z e-commerce

Co vám nabízíme

• Flexibilní pracovní dobu
  • 27 dní volna
  • Příspěvek na stravování
  • Multisport kartu
  • Zaměstnaneckou slevu na e-shopu u nás i u partnerů
  • Pravidelné masáže

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na vzdělání, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Sleva na firemní výrobky/služby, Dog-friendly office

Na dobu určitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou