20. dubna

Specialista/ka ICT rizik a řízení dodavatelů - RESPECT, a.s.

Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993. Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.

Digitální infrastruktura dnes stojí za fungováním každé firmy – a s ní přichází i nové požadavky na řízení ICT rizik a práci s technologickými dodavateli. V RESPECTu proto rozvíjíme oblast řízení ICT rizik a dodavatelských vztahů, která pomáhá firmě plnit regulatorní požadavky (např. DORA) a mít přehled o technologických rizicích.

Hledáme člověka, který si vezme na starost nejen administrativní část této agendy – bude pracovat s evidencemi, dokumentací a daty a pomáhat dávat všechny související informace dohromady. Součástí role je i koordinace napříč firmou, protože budeš spolupracovat s různými týmy a stakeholdery, aby vše fungovalo tak, jak má.

Co budeš dělat:

• spolupracovat s externím dodavatelem na implementaci regulatorních požadavků (např. DORA)
  • pracovat s dokumentací, evidencemi a daty souvisejícími s ICT riziky a technologickými dodavateli
  • dávat dohromady administrativní část celé agendy – evidovat informace, aktualizovat dokumentaci a udržovat přehled o dodavatelích a jejich klasifikaci
  • koordinovat jednotlivé týmy a stakeholdery napříč firmou, aby byly všechny požadavky správně nastavené a splněné
  • připravovat podklady pro audity, kontroly a interní reporting
  • po dokončení implementace postupně převezmeš správu této oblasti a budeš ji udržovat napříč firmou

Koho hledáme:

• někoho s cca 1–2 lety zkušeností v oblasti ICT rizik, kybernetické bezpečnosti nebo IT governance
  • základní orientaci v Zákonu o kybernetické bezpečnosti nebo standardu ISO 27001
  • člověka, který přemýšlí logicky a má smysl pro detail
  • někoho, kdo se neztratí v datech, systémech a dokumentaci
  • osobnost, na kterou je spoleh a která dotahuje věci do konce

Nečekáme hotového experta ani „supermana“. Důležitější je chuť se učit, převzít odpovědnost a postupně si agendu vzít za svou.

Co je na roli zajímavé:

• dostaneš se k oblasti, která je v Evropě rychle rostoucí (ICT risk management, DORA)
  • budeš u budování nové agendy ve firmě
  • získáš zkušenost na pomezí IT, regulace a řízení rizik
  • můžeš se postupně posunout k samostatné expertní roli

Co nabízíme:

• přátelský tým, který tě nezahltí, ale podrží
  • intenzivní mentoring i prostor růst rychleji, než čekáš
  • pestrou škálu benefitů (Multisportka, stravenkový paušál, HO, sick day, 5 týdnů dovolené, penzijko aj.)
  • motivační bonusové složky (roční bonus)
  • možnost dalšího vzdělávání a karierního růstu.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Rozjezd zcela nového projektu, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, 13. plat, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby

Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)