17. dubna

Seniorní IT specialista - infrastruktura - medac pharma production a.s.

Společnost medac pharma production a.s. je farmaceutická společnost. Působíme v areálu PharmaPark v Brně-Řečkovicích a zabýváme se výrobou léčivých přípravků proti rakovině, konkrétně cytostatických injekcí. Jako výrobní organizace jsme nedílnou součástí koncernu medac, jednoho z předních výrobců onkologických léčivých přípravků v Německu a na mezinárodních trzích. Společnost medac se specializuje na léčbu zhoubných onemocnění od svého založení roku 1970. Chcete být součástí týmu medac pharma production a.s. a podílet se na léčbě jedné z nejvýznamnějších civilizačních chorob? V souvislosti s novými projekty a rozšiřováním naší výroby v současné době hledáme nového kolegu/novou kolegyni na pozici:

Co budete mít u nás jako „IT specialista pro infrastrukturu“ na starosti?

• poskytování technické podpory našim zaměstnancům včetně evidence požadavků, analýzy problému a jeho řešení, práci v prostředí HelpDesk
  • správu a implementaci NGF firewallů (FORTINET)
  • správu IT infrastruktury (fyzické a virtuální servery, síťové prvky, další zařízení)
  • zodpovědnost za IT zařízení, instalaci a konfiguraci PC zařízení, tiskáren
  • tvorbu elektronických školících materiálů, realizaci školení uživatelů
  • kontrolu stavu systému a relevantní IT dokumentace
  • podíl na tvorbě / správě řízené dokumentace a systému jakosti za svěřené systémy
  • spolupráci s dalšími kolegy z IT i s německou mateřskou společností a s externími dodavateli
  • podíl na realizaci IT projektů, politiky, předpisů, …

Jaké znalosti a schopnosti byste měl/a mít?

• znalost konfigurace NGF firewallů na úrovni administrátora
  • znalost serverových operačních systémů Microsoft Windows na úrovni administrátora
  • znalost virtualizační technologie VMWARE na úrovni administrátora
  • znalost TCP/IP a síťových technologií (CISCO) na úrovni administrátora
  • znalost MS Office a Windows 10/11 na pokročilé úrovni (správa a podpora aktuálních verzí včetně O365)
  • zkušenost se správou počítačů v MS Active Directory
  • zkušenost se správou cloudových služeb Azure AD
  • výhodou je předchozí zkušenosti z oblasti poskytování aplikační podpory uživatelům
  • výhodou je znalost systému kvality (ideálně GMP)

Co dalšího budete potřebovat?

• VŠ/SŠ vzdělání
  • Proaktivní přístup a schopnost rychle se učit
  • Preciznost, spolehlivost, cílevědomost
  • Znalost AJ písemnou formou i ústně, aktivní účast na jednáních v AJ
  • Aktivní a milý přístup k uživatelům při řešení jejich problémů a požadavků

Co Vás u náš čeká?

• komunikace s uživateli informačních systémů na různých úrovních
  • poskytování podpory uživatelům v oblasti informačních systémů, konzultace
  • každodenní práce s helpdeskovým nástrojem, příjem a zpracování, řízení a koordinace požadavků a incidentů od uživatelů či řešitelských týmů
  • dokumentace postupů a procesů
  • dokumentace v rámci řízené dokumentace a systému jakosti
  • proaktivní problém management
  • spolupráce na IT projektech

Co u nás získáte?

• Nabídneme Vám perspektivní, zajímavou a stabilní práci v rostoucí mezinárodní farmaceutické společnosti - jsme jediná farma výroba tohoto druhu v ČR
  • Nabízíme Vám práci, která má smysl - vyrábíme léčiva, která se používají při chemoterapii a zachraňují lidské životy
  • Máme širokou nabídku firemních benefitů, základní informace o nich včetně informací o společnosti najdete v záložce "O nás"

Pokud Vás naše nabídka oslovila, pošlete nám, prosím, Váš profesní životopis pomocí odpovědního tlačítka pod inzerci.

Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)