2. dubna

Laborant/laborantka stavebních hmot - Praha 4 - ZAPA beton a.s.

Zajímá Vás, jak funguje v technologie betonu a laboratorní činnost? A souhlasíte s tím, že beton není pouze šedá hmota, ale má spoustu vlastností a možností zpracování? Pokud ano, mohla by Vás zaujmout naše otevřená pracovní pozice Pracovníka/technika laboratoře betonu.

Co vás čeká:

• Laboratorní zkoušky: Testování vlastností betonu, cementu, kameniva a dalších materiálů podle platných technických norem. Budete pracovat s betonovými vzorky, například s krychlemi o rozměrech 150 x 150 x 150 mm a váze cca 8 kg
  • Příprava vzorků: Odběr, zpracování a příprava zkušebních těles pro analýzy pevnosti, objemové hmotnosti, konzistence a dalších parametrů
  • Kontrola kvality: Dohled nad kvalitou vstupních surovin i hotových směsí, včetně kontroly výrobních procesů přímo v provozu
  • Vyhodnocování výsledků: Analýza dat z laboratorních zkoušek, příprava protokolů a dokumentace
  • Spolupráce s technologem: Podílení se na vývoji nových směsí, optimalizaci receptur a řešení technických problémů ve výrobě
  • Údržba laboratorního vybavení: Péče o přístroje, jejich pravidelná kalibrace a zajištění bezchybného provozu
  • Odběry v terénu: Občasné výjezdy na stavby za účelem odběru vzorků přímo na místě
  • Dodržování norem: Práce podle platných technologických a kvalitativních standardů (např. ČSN EN 206+A2)
  • Podpora vědy a výzkumu: Zapojení do technologických projektů s možností finanční odměny nad rámec mzdy

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:

• Zkušenosti ze stavebnictví, popř. zkoušení stavebních materiálů
  • Minimálně SŠ – obor stavební nebo chemicko-technologický
  • MS Office v uživatelském rozsahu
  • AJ výhodou, nikoliv podmínkou
  • Vyzrálá a pečlivá osobnost s technickým myšlením a zaměřením na detail
  • Samostatnost, pečlivost a schopnost plánovat si práci

Co vám můžeme nabídnout:

• možnost být součástí mezinárodní společnosti s dlouholetou tradicí a perspektivní budoucností
  • 5 týdnů dovolené
  • stravenky v hodnotě 220 Kč
  • MultiSport kartu
  • Příspěvek na zdraví
  • příspěvek na penzijní připojištění
  • výuku AJ na pracovišti, plně hrazenou zaměstnavatelem
  • příspěvky na dětský tábor, odměny za vysvědčení, …
  • slevu na naše výrobky
  • příjemný kolektiv kolegů, přátelské pracovní prostředí

Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Praha – Michle
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)