Staňte se součástí nezávislého think-tanku České priority, který pomáhá státu nacházet efektivní způsoby, jak implementovat vědecké poznatky a zahraniční zkušenosti, a celkově zlepšovat sdílení informací, sběr dat a jejich využití.
Co Vás čeká ?
- Účast nebo vedení projektů aplikovaného výzkumu, zejména v oblasti rozvoje občanského dialogu, participace, odolnosti, společenské připravenosti a dalších souvisejících kompetencí a témat souvisejících s ochranou a rozvojem demokracie
- Objevování nových metod pro řešení sociálních problémů a zvyšování důvěry v ČR
- Všestranná práce ve akčním týmu nadšených mladých kolegů
- Konkrétní projektové aktivity uváděné výše
Koho hledáme?
Rádi v týmu přivítáme nové kolegy či kolegyně, kteří splňují většinu z následujících bodů:
- přípravou analytických podkladů a tvorbou výstupů a reportů (česky i anglicky)
- přípravou a facilitováním workshopů, zvaním a komunikací s občany i experty
- logistickou koordinací workshopů i koordinací členů týmu (vč. stážistů)
- kvalitativními výzkumnými metodami a analýzou odborné literatury
- komunikací i prezentací výsledků na uzavřených schůzkách i veřejně
- případným psaním postů a komunikací na sociálních sítích
- plynulou angličtinu slovem i písmem
Požadované vzdělání: Min. bakalářské, ideálně v sociálních vědách.
Co můžeme nabídnout?
- Rozumné finanční ohodnocení podle vašich zkušeností.
- Smysluplnou práci s reálným společenským dopadem.
- Spolupráci se zajímavými lidmi napříč akademickou, vědeckou a politickou sférou.
- Pružnou pracovní dobu a možnost částečně fungovat vzdáleně.
- Dlouhodobé zapojení (možno interně i externě, dle preference) a možnost úvazku v rozmezí 0,5 - 1,0.
- Inspirativní tým, prostor pro učení a osobní rozvoj.
- Práci v centru Prahy (Kampus Hybernská).
- Nástup možný ihned nebo dle dohody.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, pošlete nám svůj životopis a krátké shrnutí, proč se právě Vy chcete zapojit do týmu Českých priorit.
Těšíme se na viděnou!