ABS Jets je mezinárodně oceňovaný provozovatel letadel kategorie Business Jets. Naše portfolio služeb zahrnuje správu a údržbu letadel, řízení zachování letové způsobilosti (CAMO), odbavování letadel, plánování letů, travel management a zajištění charteru a brokerage. Disponujeme flotilou business jetů v kategorii heavy jet a ultra long range. Provozujeme početnou flotilou letounů Embraer Legacy 600/650, Gulfstream 550/650, Bombardier Challenger 605. Jsme první operátor letounu Dassault Falcon v České republice a na Slovensku.
Hledáme posilu do HR týmu na pozici Mzdová účetní s přesahem do HR (0,5 úvazku)
Jsme menší personální tým v privátní letecké společnosti, který věří, že lidé jsou cestou k úspěchu. Do našeho HR týmu hledáme mzdovou účetní (m/ž), která se orientuje v mzdové agendě a zároveň jí dává smysl spolupráce v malém týmu.
Základy mzdové problematiky mít potřebujete, na druhou stranu počítáme s tím, že si postupně osvojíte specifika naší společnosti, interní nastavení a procesy.
Součástí role je i běžná personální administrativa a každodenní komunikace se zaměstnanci.
Pokud vás baví práce s lidmi, čísly, daty i dokumenty a hledáte stabilní part-time roli, mohla by to být práce právě pro vás.
Co bude vaší hlavní náplní práce?
- Zpracování mzdové agendy a schopnost samostatně se zapojit do výpočtu mezd (v případě potřeby i zastoupení mzdové účetní).
- Spolupráce s mzdovou účetní – příprava a kontrola mzdových podkladů, práce s daty, správa dokumentace.
- Zadávání a aktualizace údajů v mzdových a personálních systémech, evidence změn u zaměstnanců.
- Komunikace se zaměstnanci – předávání dokumentů, zodpovídání běžných dotazů k mzdám a pracovněprávní administrativě.
- Komunikace se státními institucemi v rámci standardní mzdové a personální agendy.
- Sledování změn v mzdové a pracovněprávní legislativě a jejich promítnutí do praxe.
- Administrativní podpora HR týmu – tisk a koordinace podpisů smluv a dodatků, jednoduchá agenda spojená s nástupy a změnami.
- Spolupráce napříč společností – s našimi zaměstnanci jsme v denním kontaktu.
Koho hledáme?
- Jste pečlivý/á, spolehlivý/á, vlídný/á, práci si umíte zorganizovat.
- Baví Vás práce s lidmi, ale i s čísly a systémy.
- Máte praktickou zkušenost s mzdovou a personální agendou a orientujete se v základních mzdových procesech.
- Orientujete se v Zákoníku práce.
- Umíte pracovat s MS Office.
- Dokážete se domluvit i anglicky – stačí běžná uživatelská úroveň.
- Znalost mzdového programu RON Software výhodou, nikoliv podmínkou.
Co vám můžeme nabídnout?
- 0,5 úvazek s možností případného navýšení do budoucna.
- Neformální prostředí a přátelský tým, který táhne za jeden provaz a podporuje se.
- Flexibilní pracovní dobu a možnost občasné práce z domova (po zapracování).
- Podporu v dalším vzdělávání – odborné kurzy, jazykové kurzy, atd.
- Sick days a dovolenou navíc.
- Cafeterii, Multisport kartu, příspěvky na penzi, stravenky.
- Firemní akce, kde poznáte své kolegy i mimo kancelář.
Kdy můžete nastoupit?
Ideálně od 1. 6. 2026, případně dle dohody.
Pokud hledáte stabilní a různorodou práci v týmu, kde spolupráce opravdu funguje, budeme se těšit na váš životopis a motivační dopis.