1. dubna

Online Marketing (Fundraising) Specialist - Zdravotní klaun

21 000 – 31 500 Kč/měsíc
Zdravotní klaun, o.p.s. je zavedená nezisková organizace s národní a mezinárodní působností. Již 25 let přináší speciálně vyškolení Zdravotní klauni humor a radost nemocným dětem, opuštěným seniorům a dalším trpícím. Přispívají tak ke zlepšení jejich psychického, a tím i celkového zdravotního stavu. Rozdáváme úsměv tam, kde se ho běžně nedostává. Přidejte se do týmu, ve kterém věříme, že profesionalita je stejně důležitá jako lidský přístup a dobrá nálada. Podílejte se spolu s námi na jednom z největších projektů svého druhu v Evropě.

Abychom mohli naši misi naplňovat, potřebujeme silnou a profesionální komunikaci k našim dárcům. Do našeho týmu proto hledáme zkušeného a samostatného kolegu / kolegyni, který/á nám pomůže s online fundraisingem, na pozici:

Online Marketing (Fundraising) Specialist

Co vás u nás čeká?

• Navrhování, plánování a realizace marketingových a fundraisingových kampaní, které představí novým dárcům naše projekty.
  • Aktivní řízení výkonnostních kampaní napříč platformami (Meta, Google, LinkedIn…).
  • Spolupráce a koordinace aktivit externích agentur – ať už v roli zadavatele nebo partnera.
  • Tvorba vlastního obsahu pro digitální kanály – krátká videa, grafické výstupy, jednoduché úpravy (např. v Canvě, iMovie, apod)
  • Využívání moderních nástrojů a prokazatelná zkušenost s AI automatizací ve výkonnostním marketingu.
  • Zodpovědnost za výkonnost kampaní a jejich výsledky – nastavování cílů, průběžná optimalizace, reporting.

Koho potřebujeme?

Hledáme kolegu nebo kolegyni, který/á má za sebou prokazatelně alespoň 3 roky praxe v online marketingu a umí své zkušenosti přetavit ve viditelné výsledky.

Potřebujeme člověka, který:

Technické dovednosti:

• se vyzná v digitálních marketingových nástrojích a platformách a umí je efektivně řídit (Google Ads, Meta Ads, LinekedIn Ads.),
  • dokáže spravovat web včetně SEO, SEM (Google GA4, GTM, Looker, Keyword planner atd.),
  • dokáže pracovat s grafickými nástroji (Canva, Adobe, VistaCreate, Gimp atd.),
  • má hmatatelné zkušenosti s využíváním AI v marketingové automatizaci, např. v kampaních, analýze dat, personalizaci či tvorbě obsahu (Optimizely, VWO, automatizační platformy),
  • má zkušenost s lead generation procesem a nástroji (LinkedIn Sales navigator, Meta Lead Ads..),

Měkké dovednosti:

• má srdce :-)
  • dokáže přemýšlet kreativně a zároveň hledat chytrá a inovativní řešení
  • pracuje samostatně, ale umí se opřít o tým a sdílet nápady i zkušenosti,
  • umí si práci dobře naplánovat a dotahovat věci do konce,
  • má výborné komunikační a organizační schopnosti,
  • bere odpovědnost za výsledek jako samozřejmou součást své role.

Co vám nabízíme?

• Smysluplnou práci: Práci v organizaci, která mění strach a bolest v úsměvy.
  • Zázemí s tradicí: Jsme součástí mezinárodní rodiny s vysokými standardy kvality (Red Nose International).
  • Flexibilitu: Částečný úvazek v rozsahu 0,5 – 0,75 FTE, kombinaci práce z domova a z kanceláře
  • Mzdu 250,- Kč / hod, tedy 21.000,- až 31.500,- Kč hrubého za měsíc dle typu úvazku.
  • Roční odměny.
  • Práci v prostředí, kde humor není jen pracovní náplní, ale i životním stylem.

Chcete nám pomáhat šířit "smích, který pomáhá"? Pokud cítíte, že jste to právě vy, pošlete nám svůj životopis a pár slov o tom, proč chcete patřit právě k nám.

Těšíme se na vás!

Zdravotní klaun, o.p.s.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Práce převážně z domova, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office

Plat:
21 000 – 31 500 Kč/měsíc
Práce na zkrácený úvazek
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)