31. března

Specialista v oddělení kontroly a kvality asistenčních služeb - GLOBAL ASSISTANCE a.s.

Jsme GLOBAL ASSISTANCE a.s. a více než 20 let se staráme o to, aby každá rodina cítila klid a bezpečí v náročných situacích. Snímáme tíhu nečekaných událostí. Jsme parťákem, který kryje záda, odborně i lidsky. Poskytujeme celou paletu asistenčních služeb v rámci celé Evropy. Naše poslání „Postaráme se o Vás“ je osobním závazkem každého z nás. Záleží nám na každém klientovi i zaměstnanci. Baví nás to, co děláme a díky našim zkušenostem víme jak. Žijeme našimi společnými hodnotami, kterými jsou lidství, spolehlivost, odpovědnost, otevřenost a jednoduchost. Podle nich se k sobě, k našim klientům a k partnerům chováme. Pokud máte chuť s námi tuto vizi naplňovat, rádi Vás uvítáme na osobním setkání. Těšíme se na Vás.

Tyto činnosti jsou hlavní náplní práce:

• V našem oddělení kontrolujeme služby poskytnuté našimi dodavateli asistenčních služeb.
  • Součástí náplně práce je také zpracování refundací, posuzování nároku na zpětné proplacení.
  • Ke zpracování i kontrole využíváme interní, na míru vytvořený, systém.
  • Specialista provádí metodickou kontrolu validace smlouvy, nároku klienta a výši účtovaných nákladů ze strany dodavatele.
  • Případné nesrovnalosti v poskytnutých garancích nebo ve fakturovaných položkách řeší s asistenčním centrem a sleduje jejich vysvětlení /opravu až do konce.
  • U malého množství kontrol předává systémově podklady pro úhradu faktur za kontrolovanou službu. V případě nesouladu vrací fakturu dodavateli.

Naše představa o vás:

• SŠ vzdělání
  • Znalost práce na počítači-MS Office
  • Základní znalost angličtiny
  • Spolehlivost a samostatnost
  • Kladný vztah k administrativní činnosti, pečlivost a zaměření na detail
  • Pozitivní a přátelský přístup ke klientům i kolegům v tým

Na co se u nás můžete těšit:

• Na pozici vás zaučíme a podpoříme vaše další vzdělání.
  • Možnost práce z domova, cca 20 % úvazku po zaučení.
  • Plně hrazené individuální jazykové kurzy s rodilým mluvčím.
  • Kvartální bonusy.
  • Stravenky formou peněžního paušálu přímo do mzdy.
  • MultiSport kartu pouze za 150 Kč/měsíc.
  • Příspěvek na životní pojištění a penzijní připojištění až ve výši 2 000 Kč měsíčně.
  • Skupinové pojištění cestovní, životní a pojištění odpovědnosti.
  • Slevy na velké množství firemních produktů (pojištění majetku a motorových vozidel, půjčení auta, vedení účtu ČS, asistenční služby pro řidiče a domácí asistence).
  • Výborná káva každý den, ovocné, slané a sladké dny.
  • Levnější volání a internet O2.
  • Volné vstupenky do ZOO a do Aquaparku Čestlice.
  • Zónu pro relaxaci a zábavu.
  • Dny zdraví (fyzioterapie, kontrola znamének, měření skladby těla, ergonomie na pracovišti).
  • Týden dovolené navíc.

TĚŠÍME SE NA VÁS.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Mírně pokročilá)