31. března

PTP Accountant (part-time) - rohlik.cz

Founded in 2014 in the Czech Republic, Rohlik is the European leader of e-grocery in Central Europe. Already active in the Czech Republic (Rohlik.cz), Hungary (Kifli.hu) and Austria (Gurkerl.at), in Germany (Knuspr.de) and in Romania (Sezamo.ro). By owning its end-to-end operations, including all technology in-house, Rohlik provides a superior customer experience and the freshest food from local farmers and artisans, as well as a broad supermarket selection.

Rohlík Group je jednou z nejrychleji rostoucích online platforem s potravinami v Evropě, která mění způsob, jak se lidé stravují a žijí. . Společnost byla založena v roce 2014 v České republice a vyrostla v důvěryhodnou značku s více než jedním milionem zákazníků v Česku, Maďarsku, Rakousku, Německu a Rumunsku.

Naše poslání je jednoduché – učinit každodenní nakupování rychlejší, jednodušší a udržitelnější. Spojujeme moderní technologie, efektivní logistiku a skutečnou vášeň pro skvělé jídlo. Od místních pekáren a farmářů až po naše vlastní značky dbáme na to, aby každý produkt, který se dostane k našim zákazníkům byl čerstvý a nejvyšší kvality.

Jsme odhodláni podporovat udržitelnost a místní komunity, omezovat obaly a úzce spolupracovat s malými výrobci. Pro naše zákazníky je Rohlík Group více než jen nákup – je to lepší způsob, jak si každý den užívat dobré jídlo.

Role Overview

Pozice PTP Accountant zajišťuje kompletní účtování a kontrolu všech aktivit v procesu „Procure to Pay“ (PTP) v rámci skupiny Rohlik Group a jejích přidružených společností. Cílem je přesné, včasné a transparentní zpracování dodavatelských faktur, plateb, závazků a souvisejících účetních transakcí, včetně účasti na projektech zlepšování procesů a implementací ERP systémů.

Co tě u nás čeká

• Zpracování dodavatelských faktur a výdajových dokladů

• Zpracování cestovních náhrad (T&E)

• Příprava accruals a dalších účetních zápisů souvisejících s PTP

• Řešení otevřených položek a zajištění kvality a přesnosti párování

• Zajištění včasnosti a kvality procesu párování a rekonsiliací

• Účast na řízení výkonnosti a stanovování KPI

• Spolupráce na přechodech procesů, implementacích ERP a dalších projektech

Co od tebe potřebujeme

• 1–2 roky praxe v účetnictví, ideálně v PTP nebo podobné roli.

• Prokazatelná zkušenost se zlepšováním procesů.

• Znalost českého a anglického jazyka (písemně i ústně).

• Vyžadovány silné komunikační, mezilidské a organizační dovednosti

• práce na poloviční úvazek

Co z toho budeš mít

• Férovou odměnu - Dostaneš atraktivní fixní mzdu — bez bonusových her a politiky. Dobrá práce si zaslouží jasné a férové uznání.

• Dobré jídlo každý den - Každý den si můžeš dát oběd zdarma a v kanceláři tě čeká čerstvé ovoce a zelenina. Protože dobré jídlo dělá dobrou práci.

• Život, nejen práce - Skutečná flexibilita – tři dny v kanceláři, 2 dny Home Office. A ano, máme i neomezenou placenou dovolenou založenou na důvěře.

• Osobní růst - Porosteš stejně rychle jako Rohlík. Každá výzva je příležitost naučit se něco nového a zanechat stopu.

• Reálný dopad - To, co děláš, má smysl. Uvidíš, jak tvoje práce mění způsob, jakým lidé jedí a žijí — od prvního dne.

• Uznání mezi kolegy - Tvoje úsilí nezůstane bez povšimnutí. Můžeš ocenit ostatní (a být oceněn) díky peer kreditům, které využiješ v naší interní „kavárně“.

• Xtra členství - Získáš členství Xtra zdarma a 10% cashback na všechny nákupy na Rohlik.cz.

• Sport a wellbeing - Zůstaneš v pohybu díky firemním sportovním výzvám nebo dotované Multisport kartě.

• Tým, který drží při sobě - Budeš pracovat s lidmi, kteří jedou naplno, navzájem se podporují a společně slaví úspěchy.

• Zní to jako ty? - Jsi člověk, který bere věci do vlastních rukou, jedná rychle a dotahuje věci do konce? Tak pojď s námi „upéct“ něco skvělého.

Kafetérie, Dog-friendly office, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Praha
Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Dohoda o pracovní činnosti (DPČ)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)