31. března

Senior Konzultant Helios (Brno, Praha, Hradec Králové) - SolidVision, s.r.o.

Jak se vyvíjela naše společnost SolidVision? Na začátku nás bylo 6 nadšenců, kteří pracovali v oblasti CAD a PDM. Protože jsme věřili, že SOLIDWORKS je jedinečný produkt, pustili jsme se do toho. Vždy jsme se snažili dívat dopředu. Naše nadšení pro moderní průmyslové 3D technologie neustále rostlo a sílilo. Rozšířili jsme naši nabídku o řešení SolidCAM, potom také o služby 3D skenování, špičkové obrábění a řadu technologií včetně nejmodernějších komunikačních, projektových a návrhových Cloudových nástrojů, které dohromady vytvářejí komplexní ekosystém pro rychlejší a pohodlnější navrhování špičkových produktů v mnoha odvětvích. Před několika lety jsme rozšířili portfolio produktů také o systém Helios, kde se pyšníme statusem Gold Partner a pomáháme tak našim zákazníkům také s digitalizací a zaváděním ERP systémů. A jak vypadá naše firma po více, jak 20 letech? Máme 4 kanceláře po celé republice. V Brně nás najdete na Trnité, v Praze na Záběhlickém zámku, naše pobočky jsou také v Hradci Králové, Krnově a spousta z nás je rozeseta po celé republice. Nezbytná technická podpora pro naše zákazníky sídlí v Šumperku a nově i v Hradci Králové. Pracuje pro nás více než 90 vysoce kvalifikovaných zaměstnanců a Ty můžeš být jedním z nich!

Co budeš dělat?

• Budeš hrát klíčovou roli v celém životním cyklu ERP projektů – od analýzy potřeb klienta, přes návrh optimálního řešení, až po jeho úspěšnou implementaci a go-live podporu.
  • Povedeš implementační tým, budeš navrhovat a konfigurovat moduly systému Helios iNuvio dle specifických požadavků klientů.
  • Identifikovat a optimalizovat firemní procesy klientů s využitím možností systému a návazných řešení.
  • Školit klíčové uživatele a poskytovat expertní konzultace.
  • Aktivně se podílet na rozvoji našich služeb a metodiky v oblasti Helios iNuvio.
  • Spolupracovat s obchodním týmem při presales aktivitách a prezentacích řešení.
  • Spolupracovat s programátory při vývoji doplňkových řešení.

Co bys měl/a znát a umět?

• Znát produkt Helios iNuvio na seniorní úrovní - minimálně 2 letá praxe s implementací a konfigurací.
  • Seniorní znalost klíčových modulů systému (optimálně orientace na obchod, výrobu a sklady).
  • Mít analytické myšlení a schopnost porozumět komplexním podnikovým procesům.
  • Výborné komunikační a prezentační dovednosti, schopnost jednat s klienty na všech úrovních
  • Být týmový hráč a mít proaktivní přístup, protože tahle práce je hlavně o spolupráci
  • SŠ nebo VŠ vzdělání, ideálně IT nebo technického zaměření
  • Plynulý český nebo slovenský jazyk a angličtinu úrovni porozumnění psaného textu, ŘP sk. B
  • Znalost SQL jazyka výhodou

Co nabídneme my Tobě:

• Mobilní telefon i pro soukromé účely, notebook
  • Bonusy za odvedenou práci a roční bonus
  • Firemní auto i pro soukromé účely
  • Možnost Home office
  • Příspěvek na stravování - stravenkový paušál
  • Zvýhodněný mobilní tarif i pro rodinné příslušníky
  • Dovolenou 23 dní (první rok) a další rok už 25! A dovolená se Ti za další odpracované roky bude dále navyšovat
  • Cestovní pojištění i na soukromé cesty do zahraničí je na nás!
  • Příspěvek na výuku AJ
  • Tankovací karta se zvýhodněným tarifem i pro soukromé vozy
  • Multisport karta
  • Významná životní výročí oslavíme spolu a na dárek nezapomeneme!
  • Referral bonus
  • Občerstvení na pracovišti, firemní akce a teambuildingy jsou samozřejmostí
  • Práci se špičkovými systémy
  • Pestrou pracovní náplň – každý den přináší novou výzvu a s tím ruku v ruce i odborný růst, který vždycky rádi podpoříme, protože další vzdělávání u nás není možností, ale nutností

...a hlavně skvělý tým a dobrou atmosféru!

A proč pracovat v SolidVision? Protože hledáme právě Tebe!

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Auto i pro soukromé účely, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Mírně pokročilá)