CRSP Brno je nezisková organizace, která již od roku 1992 nabízí rodinám volnočasové, vzdělávací a poradenské programy, stejně jako podporu v obtížných životních situacích.
Jsme zde pro všechny rodiny s respektem k jejich jedinečným potřebám a s otevřeností k výzvám současné společnosti.
FUNDRAISER
Naším posláním je podporovat rodiny napříč generacemi a pomáhat jim zvládat obtížné životní situace cestou poradenství, vzdělávání, odborných služeb a mezigeneračních programů. Jsou Vám tyto hodnoty blízké? Naplňuje Vás práce s prokazatelnými výsledky? Hledáme do týmu posilu, která nám pomůže rozvíjet vztahy s dárci a budovat komunitu podporovatelů se zájmem o stejné hodnoty. Jste náš nový fundraiser?
Co bude Vaší náplní práce:
- aktivní oslovování firemních i individuálních dárců a partnerů
- péče o dárce a komunikace s nimi
- příprava prezentací, newsletterů, článků do médií a tiskových zpráv
- práce s daty
- podíl na tvorbě a implementaci fundraisingové strategie
- zavádění fundraisingových aktivit do činností organizace
- spolupráce na realizaci fundraisingových kampaní
- reporting výsledků fundraisingových aktivit
- úzká spolupráce s kolegy v oblasti PR
Co od Vás očekáváme:
- minimálně středoškolské vzdělání
- velmi dobré komunikační a prezentační dovednosti
- schopnost samostatné práce i týmové spolupráce
- orientaci v online komunikaci a sociálních sítích
- organizační schopnosti a zodpovědnost
- citlivý přístup k tématu práce s rodinami
- kladný vztah ke křesťanským hodnotám
- uživatelská znalost MS Office
- trestní bezúhonnost
- zkušenost v oblasti PR, marketingu nebo fundraisingu v neziskovém sektoru výhodou
Co Vám nabízíme:
- zkrácený 4 - 5 hodinový úvazek (0,5 - 0,625 plného úvazku)
- smysluplnou práci s dopadem na rodiny v náročných životních situacích
- prostor pro vlastní iniciativu a kreativitu
- zázemí stabilní organizace s dlouholetou tradicí
- flexibilní pracovní dobu s možností home office
- pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení
- 6 týdnů volna
- služební telefon a notebook
- family friendly office
- nástup možný ihned
Do výběrového řízení se lze přihlásit pouze prostřednictvím webové stránky Jobs.cz, případně přímo na odkazu:
Pokud Vás tato pozice zaujala a splňujete uvedené požadavky, zašlete nám prosím strukturovaný životopis a motivační dopis.
Uchazeči postupující do dalšího kola budou pozváni telefonicky. Zaslané materiály jsou po skončení výběrového řízení vymazány a skartovány. Organizace si vyhrazuje právo prodloužit výběrové řízení nebo neobsadit pracovní pozici v případě nenaplnění jejích požadavků.