27. března

asistent/ka - makléř/ka - Lidové bytové družstvo Praha 8

40 000 – 48 000 Kč/měsíc
Lidové bytové družstvo Praha 8 navazuje na práci řady menších družstev z první republiky, jejichž je pokračovatelem. Vzniklo delimitací z celopražského Lidového bytového družstva v roce 1993. Kancelář družstva zajišťuje správu majetku, pečuje o členy družstva. Hlavní příjmy družstva tvoří příjmy z pronájmu vlastních bytů, nebytových prostor a poskytování služby Správy a Ekonomiky Nemovitostí - SEN

Společnost zabývající se správou nemovitostí přijme asistenta/ku – makléře/ku

Požadujeme:

• minimálně SŠ vzdělání s maturitou
  • dobrou znalost práce na PC (Excel, Word, Outlook, Internet)
  • trestní bezúhonnost
  • pečlivost, samostatnost
  • obchodní dovednosti
  • umění jednat s klienty
  • příjemné a profesionální vystupování
  • praxe v oblasti správy nemovitostí vítána

Náplň práce:

• kompletní zpracování pošty včetně e-mailové korespondence
  • zajišťování pronájmu nemovitostí
  • komunikace s klienty
  • příprava pozvánek na schůze spravovaných nemovitostí
  • práce s databází klientů a nemovitostí
  • upomínání klientů na nedoplatky

Nabízíme:

• zajímavou práci
  • příjemný pracovní kolektiv
  • stabilní zázemí české firmy s dlouholetou zkušeností
  • odpovídající finanční ohodnocení
  • balíček zaměstnaneckých výhod (5 týdnů dovolené, podíl na zisku, příspěvek na stravování, telefon, příspěvek na dopravu, příspěvek na penzijní pojištění, multisportka)

Pokud Vás naše nabídka oslovila, zašlete nám motivační dopis a životopis včetně Vaší aktuální fotografie. V případě, že Vás do 14 dnů nebudeme kontaktovat, nepostupujete do užšího kola výběrového řízení. Bližší informace podáme při osobním pohovoru.

Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Příspěvek na dopravu, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Plat:
40 000 – 48 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)