27. března

Investiční referent – hlavní inženýr realizace D0/D5 (53-2026) (m/ž) - Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Potkáváte se s námi všude, když jedete do práce, na dovolenou, za rodinou, za přáteli nebo na pracovní schůzky. Pojďte se s námi potkávat i v práci.

Náplň práce:

• Vedení nejdůležitějších investičních projektů dálničních staveb v ČR
  • Řízení a kontrola věcného, časového a finančního plnění zhotovitelů, dozorů stavebníka a jiných smluvních partnerů ŘSD
  • Koordinace realizace a přípravy investičních akcí
  • Zajištění technických podkladů pro zadávání veřejných zakázek potřebných pro realizaci projektu
  • Spolupráce se zhotoviteli, projektanty, dozory stavebníka a dotčenými orgány

Co od Vás očekáváme:

• Praxe ve stavebnictví - ideálně při výstavbě silnic a dálnic, případně ve státních úřadech
  • VŠ případně SŠ technického směru (ideálně stavebního nebo dopravního zaměření (u absolventů VŠ/SŠ- praxe při studiu ve stavebnictví výhodou)
  • Orientaci v technických, právních předpisech souvisejících s výstavbou a v projektové dokumentaci
  • Znalost podmínek FIDIC-výhodou
  • Práce na PC - aktivní znalost MS Office
  • Řidičský průkaz sk. B

Co Vám můžeme nabídnout:

• Stabilitu státní organizace s dlouholetým působením na trhu práce
  • Profesionální, ale zároveň i přátelský tým kolegů, na které se můžeš spolehnout
  • Možnost dalšího vzdělávání a osobního rozvoje
  • Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, možnost 2 dny home office v měsíci, výuka angličtiny na pracovišti, benefitní aplikaci MůjUp či penzijní připojištění, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, slevy u cestovních kanceláří Invia, Alexandria, permanentky do ZOO, Aquaparku Čestlice, Aqualand Moravia, skipasy na lyže)
  • Pružnou pracovní dobu, která umožní sladění pracovního a osobního života

Termín nástupu: dle dohody

Pracovní poměr: hlavní pracovní poměr na dobu určitou 1 rok, s následnou možností prodloužení na dobu neurčitou.

Mzdové podmínky: nabízíme finanční ohodnocení, zahrnující mzdový tarif, osobní příplatek odpovídající kvalitě a délce Vaší praxe, osobní bonus a odměny v závislosti na Vašem pracovním výkonu.

Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Dovolená více než 5 týdnů, Firemní akce, Bonusy/prémie, 13. plat, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu určitou
Vysokoškolské / univerzitní