20. března

Marketingový manažér/manažérka - SETOS spol. s r.o.

Marketingový manažer / manažerka – Staňte se tváří světa SETOS! 🚀

Vítejte ve světě SETOS, kde elektronika není jen zboží, ale vášeň. Náš příběh začal v roce 1992 a od té doby jsme vyrostli ve stabilní českou firmu, která dodává radost a moderní technologie do každodenního života. Jsme distributorem špičkových značek a provozujeme síť vlastních prodejen Space i exkluzivních Samsung Brand Stores.

Nyní hledáme vizionářského lídra, který do naší „elektronické rodiny“ přinese novou energii, strategický nadhled a chuť tvořit příběh plný inovací.

Co bude vaší misí?
Jako Marketingový manažer nebudete jen realizovat zadání, ale stanete se architektem naší marketingové strategie. Vaším úkolem bude propojit obchodní cíle s kreativou a zajistit, aby naše značky na trhu zářily.

Vaše hlavní odpovědnosti:

• Strategie a vize: Tvorba krátkodobých i dlouhodobých marketingových strategií a správa parametrů 4P pro různé prodejní kanály (B2B, maloobchod, e-commerce).
  • Vedení týmu: Budete mentorem a lídrem pro náš interní tým (marketingové specialisty a grafiky). Vaším úkolem je delegovat, motivovat a dohlížet na kvalitu výstupů.
  • Brand & Campaign Management: Kompletní správa kampaní a dohled nad vizuální identitou značky.
  • Vendor marketing: Úzká koordinace a exekutiva marketingových aktivit realizovaných ve spolupráci s klíčovými partnery, jako je Samsung a další světoví lídři.
  • Eventy a PR: Organizace odborných akcí, veletrhů a promo kampaní „na klíč“, budování vztahů s médii.
  • Budget a analýza: Plánování a efektivní čerpání rozpočtu, sledování trendů a vyhodnocování efektivity kampaní na základě strategických KPI.

Co od vás očekáváme?

• Zkušenosti: Minimálně 3–5 let praxe v marketingu, ideálně na manažerské pozici s prokazatelnými výsledky.
  • Všestrannost: Schopnost řídit marketing v komplexním prostředí (B2B i B2C).
  • Leadership: Přirozenou autoritu a schopnost dotahovat věci do konce i pod tlakem.
  • Komunikaci: Výborné vyjednávací schopnosti a znalost anglického jazyka (pro komunikaci s partnery).
  • Osobnost: Proaktivitu, kreativní myšlení a cit pro design a detail.

Proč se k nám přidat?

• Zázemí a prestiž: Stabilní česká společnost s více než 30letou historií a unikátním postavením na trhu.
  • Samostatnost: Velký prostor pro vlastní nápady a realizaci inovativních projektů.
  • Motivující ohodnotné: Fixní mzda + variabilní složka navázaná na strategické výsledky.
  • Skvělé benefity:

🏢 Příjemné prostředí a individuální přístup.
💳 Možnost nákupu elektroniky za zvýhodněné ceny.
💪 Multisport karta, kurzy a školení.
🎉 Legendární firemní akce a zvýhodněné mobilní tarify pro celou rodinu.
🏡 Flexibilní pracovní doba a možnost občasné práce z domova (Home Office).
💻 Notebook a mobilní telefon jsou samozřejmostí.

📍 Lokalita: Náchodská 2396/21, Praha 9 – Horní Počernice

📅 Nástup: Ihned nebo dle dohody

Přijměte výzvu a spojte svou kreativitu s naší vášní pro elektroniku! Pošlete nám svůj životopis a pár slov o tom, proč jste tou správnou posilou právě vy. Těšíme se na vás!

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)