Jsme obecně prospěšná společnost Partnerství – Partnerství, o.p.s.
Pomáháme obcím, městům a podnikatelům rozvíjet udržitelný cestovní ruch, zajišťujeme správu a údržbu značení cyklistických tras; pořádáme akce pro veřejnost na Moravských vinařských stezkách; certifikujeme značkou Cyklisté vítáni turistické služby; koordinujeme síť dálkových cyklotras a stezek v ČR.
Naše produkty: vinarske.stezky.cz; cyklistevitani.cz; scitace.cz; otevrenesklepy.cz a další.
Jsme obecně prospěšná společnost Partnerství – Partnerství, o.p.s.
Pomáháme obcím, městům a podnikatelům rozvíjet udržitelný cestovní ruch, zajišťujeme správu a údržbu značení cyklistických tras; pořádáme akce pro veřejnost na Moravských vinařských stezkách; certifikujeme značkou Cyklisté vítáni turistické služby; koordinujeme síť dálkových cyklotras a stezek v ČR a potřebujeme doplnit náš tým kolegyní či kolegou, kterou/kterého právě tohle bude bavit.
Hledáme zkušeného marketingového profesionála nebo profesionálku, který/á chce pracovat na projektech s reálným dopadem – rozvíjet cykloturistiku v Česku, silné značky a komunikaci, která inspiruje lidi vyrazit ven.
Pokud Tě baví kombinace strategie, kreativity, digitálního marketingu a spolupráce s partnery, možná hledáme právě Tebe.
Hlavní pracovní úkoly:
- Tvorba marketingové a komunikační strategie Partnerství, o.p.s., resp. jejích produktů.
- Tvorba, aktualizace koordinace plnění každoročního komunikačního plánu cykloturistiky, resp. cyklo produktů Partnerství, o.p.s.
- Návrh redesignu elektronických i tištěných komunikačních výstupů (newslettery, propagační materiály, roll-upy, velkoformátové plachty apod.).
- Tvorba, koordinace a publikace elektronických i tištěných komunikačních výstupů.
- Iniciace vzniku nových formátů marketingových nástrojů s důrazem na online marketing, koordinace spolupráce s influencery.
- Tvorba obsahu pro sociální sítě (foto, reels, kampaně, grafika).
- Copywriting - příprava textů pro weby Partnerství, o.p.s., newslettery, tematické články a sociální sítě (fb/ig profily Labské stezky, tras EuroVelo, Cyklisté vítáni) na základě podkladů od produktových expertů Partnerství, o.p.s.
- Koordinace zastřešující komunikační kampaně „Cyklisté vítáni“.
- Koordinace prezentace produktů Partnerství, o.p.s. na klíčových partnerských webech (produkty EuroVelo, Labská stezka, Moravské vinařské stezky… na webech typu Kudy z nudy agentury CzechTourism apod.).
- Nastavení a realizace B2C komunikace cykloturistiky a produktů (newslettery, placené kampaně na FB, Instagramu a dalších sociálních sítích, ankety a další).
- Tvorba a rozesílka tiskových zpráv a udržování vztahů s médii.
Požadujeme:
- Ukončené VŠ, případně SŠ vzdělání.
- Prokazatelné praktické zkušenosti v marketingu, PR a komunikaci, nastavování kampaní v META.
- Komunikativnost a obchodní duch – jednání s partnery, prezentace na konferencích, veletrzích.
- Zvládání běžných kancelářských programů na PC a orientace v elektronických mapách Google, mapy.com.
- Cizí jazyky – AJ slovem i písmem pro komunikaci s partnery v zahraničí.
- Aktivní řidič sk. B sdíleného firemního auta Peugeot Partner.
- Časovou flexibilitu – někdy delší den než 8h (hodnotitelské výjezdy), někdy práce o víkendu (veletrhy).
- Pečlivost, samostatnost, dobrou orientaci v terénu, schopnost týmové práce.
- Aktivní cyklista nebo cykloturista – na silnicích nebo v terénu.
- Orientace v oblasti cestovního ruchu a vinařství vítány.
Nabízíme:
- Práci na plný úvazek/externí spolupráci, s nástupem květen - červen 2026 (dle možností).
- Kancelář v centru Brna v areálu Otevřené zahrady (Údolní 33, Brno).
- Flexibilní pracovní dobu, možnost home office.
- 5 týdnů dovolené a 3 sick days ročně.
- Odborný růst, možnost vzdělávání a zvyšování kvalifikace (školení, přednášky a exkurze).
- Přátelský tým zkušených kolegů.
- Otevřené prostředí umožňující realizaci vlastních nápadů.
- Hrubá mzda ve výši 38 000 – 44 000 Kč dle zkušeností, prémie za výkon.
Jak se přihlásit:
Pošli nám:
- Profesní životopis nebo odkaz na LinkedIn profil.
- Krátký motivační dopis, ve kterém nám napiš: Co by Tě na této práci bavilo nejvíce, v čem bys potřeboval/a podpořit. Kdy můžeš nastoupit. Cokoli dalšího, co bychom o Tobě měli vědět.
Nezapomeň, že vedle Tvých zkušeností chceme poznat i Tebe samotného/ou.
Veškeré informace pošli prostřednictvím formuláře níže do STŘEDY 8. dubna 2026, 12.00 hodin. Po tomto termínu budeme všechny zájemce, po uzavření sběru přihlášek, kontaktovat. S vybranými kandidátkami a kandidáty se setkáme u osobního rozhovoru u nás v Otevřené zahradě - a to v týdnu od 13. dubna 2026.
Těšíme se na Tebe!