12. března

.NET Architekt / Tech Lead - Leuze Engineering Czech s.r.o.

Nadnárodní společnost Leuze electronic GmbH + Co. KG sídlí v německém Owen a působí na světovém trhu jako jeden z lídrů průmyslové senzoriky. Celosvětově zaměstnává 1500+ lidí ve 22 dceřiných společnostech a 6 výrobních lokalitách. Leuze Engineering Czech s.r.o., dceřinná společnost Leuze Electronic GmbH + Co, působí od roku 2017 v Plzni - Lobzích a dnes nás je už více než 70 . Postupně jsme vybudovali další dvě pobočky v Ostravě a Českých Budějovicích. Poskytujeme naší matce i našim dalším zákazníkům inženýrské služby v oblasti vývoje, testování a automatizace. V Leuze si zakládáme na slušnosti, důvěře a odpovědnosti každého z nás. Důležitým prvkem naší firemní kultury je rovnováha mezi prací a osobním životem. Dále našim zaměstnancům nabízíme komplexní benefitní systém s možností zajímavého ročního bonusu.

Vývoj | Testování | Automatizace | Industry 4.0 | Senzorika

Chcete mít zásadní vliv na to, jak se vyvíjí .NET aplikace, ale zároveň zůstat hands-on v kódu? V Leuze hledáme .NET Tech Leada, který převezme technické vedení vývoje konfiguračních nástrojů pro naše průmyslové senzory.

Co u nás budete dělat?

• vést technický směr klíčových .NET projektů – od návrhu architektury po review

• vyvíjet aplikace, které zákazníci používají ke konfiguraci našich senzorů

• rozhodovat o technologiích, standardech a best practices v týmu

• být partnerem pro zadavatele – rozumět businessu a převádět ho do řešení

• mentorovat méně zkušené kolegy a pomáhat jim růst

Co od vás očekáváme?

• silná znalost C# a .NET technologií

• zkušenost s architekturou větších systémů

• angličtina na úrovni běžné komunikace v mezinárodním prostředí

• zkušenosti s mentorinkem týmu a rolí Tech lead

• zkušenost s agilním vývojem a nástroji typu Azure DevOps / JIRA / Gitlab

• přehled v CI/CD, DevOps, Azure, MS SQL

Co Vám nabízíme?

✓ účast na vývoji chytrých senzorů pro automatizaci a bezpečnost

✓ práci v přátelském prostředí

✓ možnost každoročních zajímavých prémií a bonusů

✓ 30 dní dovolené

✓ flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova

✓ možnost mezinárodní spolupráce - centrála v Německu

✓ kompletní benefitní systém najdete na posouvamehranice.cz v sekci "Proč my"

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Zahraniční pracovní cesty, Příspěvek na dovolenou, Dovolená více než 5 týdnů, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Vlastní organizace náplně práce

Na dobu určitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Bakalářské
Angličtina (Pokročilá)