6. března

Holdingový obchodní ředitel pro lékárny a retail - Simply You Pharmaceuticals a.s.

Hledáme Holdingového obchodního ředitele pro lékárny a retail

Role s odpovědností za Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko.

Jste lídr, který už řídil obchod na národní úrovni a ví, jak vypadá ambiciózní, datově řízený a výsledkově orientovaný obchod? Dokážete vytvářet strategii, zároveň jít do terénu, budovat vztahy s klíčovými partnery a přinášet měřitelné výsledky? Hledáte roli, která kombinuje velikost holdingu, mezinárodní rozsah a prostor pro změnu? Pokud ano, můžeme být ideální shoda.

KDO JSME:

Jsme jeden z největších výrobců a prodejců doplňků stravy, zdravotnických prostředků a léčebné kosmetiky ve střední Evropě.

Naše značky znají lékárny, retail i koncoví zákazníci. Firma výrazně roste, expanduje a přechází na moderní, datově řízený obchodní model.

A právě proto hledáme holdingového obchodního ředitele, který povede obchodní týmy v ČR, SK, PL a HU – a posune celou obchodní organizaci na další úroveň.

VAŠE MISE:

Nastavit, řídit a posílit obchodní výkon holdingu napříč čtyřmi zeměmi. Nejen spravovat, ale měnit, inovovat a zrychlovat.

CO BUDETE DĚLAT:

1. Strategické vedení

• Vytvoříte a realizujete obchodní strategii pro lékárenský segment a druhotně i retailový segment.
  • Přinesete nové impulzy, osvěžíte stávající model a nastavíte škálovatelný systém řízení.

2. Řízení zákaznického portfolia

• Budete rozvíjet vztahy s klíčovými hráči: lékárenské řetězce, nezávislé lékárny, retail, distribuční partneři.
  • Identifikujete růstové příležitosti napříč trhy a segmenty.

3. Vyjednávání a uzavírání klíčových smluv

• Povedete strategická jednání, nastavíte rabaty, obchodní podmínky, promo investice a udržitelný profit.
  • Budete dohlížet na plnění kontraktů a kvalitu exekuce.

4. Analýza a řízení výkonu

• Budete sledovat trh, trendy, konkurenci a zákaznické chování.
  • Postavíte datový reporting, který umožní rozhodovat rychle a přesně.

5. Spolupráce napříč organizací

• Budete úzce spolupracovat s marketingem, supply chainem, distribucí, financemi a výrobou.
  • Zajistíte, aby obchod byl řízen integrovaně, ne izolovaně.

6. Reporting pro vlastníky

• Připravíte pravidelné přehledy o výsledcích, výkonnosti trhů, investicích a návratnosti.

KOHO HLEDÁME:

Profesně

• Praxe min. 5 let v roli obchodního ředitele / head of sales pro jeden národní trh (ideálně lékárny, retail, FMCG, pharma, OTC).
  • Zkušenost s řízením KAM, Field Force i trade marketingu.
  • Prokazatelné výsledky v růstu tržeb, marže nebo v řízení velkých obchodních partnerů.
  • Silné vyjednávací schopnosti a zkušenost s klíčovými řetězci.
  • Strategické a analytické myšlení, orientace na výkon, disciplína a práce s daty.

Manažersky

• Schopnost vést, motivovat a rozvíjet obchodní týmy ve více zemích.
  • Zkušenost s nastavováním procesů, KPI, exekuce.
  • Přirozený leadership, rozhodnost a vysoká integrita.

Prakticky

• Ochota pravidelně cestovat mezi trhy (ČR, SK, PL, HU).
  • VŠ výhodou, nikoli podmínkou.

CO NABÍZÍME:

Silná role v rámci holdingu

• Přímý vliv na strategii, růst a obchodní výsledky celé skupiny.
  • Velký prostor pro změnu a vlastní přístup.

Finanční ohodnocení odpovídající pracovní pozici

Výbava a benefity

• Firemní vůz, notebook, mobil.
  • Podpora vedení a prostor pro profesní i osobní růst.

JAK BUDE VÝBĚR PROBÍHAT:

1. kolo (online/osobně) – zaměřeno na zkušenosti a strategii.
  2. kolo – modelové situace a diskuse nad trhy a obchodem.
  3. kolo – setkání s vlastníkem holdingu.

ZÁVĚR PRO KANDIDÁTY:

Hledáme silnou osobnost, která kombinuje obchodní tah na branku, strategii, leadership, vyjednávací schopnosti a odvahu měnit věci k lepšímu.

Termín nástupu: ihned nebo dohodou.

Místo výkonu práce: Vítkov, okr. Opava.

V případě zájmu o nabízenou pozici zašlete svůj strukturovaný životopis.

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Zahraniční pracovní cesty, Mobilní telefon, Auto i pro soukromé účely, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou