Role s odpovědností za Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko.
Jste lídr, který už řídil obchod na národní úrovni a ví, jak vypadá ambiciózní, datově řízený a výsledkově orientovaný obchod? Dokážete vytvářet strategii, zároveň jít do terénu, budovat vztahy s klíčovými partnery a přinášet měřitelné výsledky? Hledáte roli, která kombinuje velikost holdingu, mezinárodní rozsah a prostor pro změnu? Pokud ano, můžeme být ideální shoda.
KDO JSME:
Jsme jeden z největších výrobců a prodejců doplňků stravy, zdravotnických prostředků a léčebné kosmetiky ve střední Evropě.
Naše značky znají lékárny, retail i koncoví zákazníci. Firma výrazně roste, expanduje a přechází na moderní, datově řízený obchodní model.
A právě proto hledáme holdingového obchodního ředitele, který povede obchodní týmy v ČR, SK, PL a HU – a posune celou obchodní organizaci na další úroveň.
VAŠE MISE:
Nastavit, řídit a posílit obchodní výkon holdingu napříč čtyřmi zeměmi. Nejen spravovat, ale měnit, inovovat a zrychlovat.
CO BUDETE DĚLAT:
Profesně
Manažersky
Prakticky
CO NABÍZÍME:
Silná role v rámci holdingu
Finanční ohodnocení odpovídající pracovní pozici
Výbava a benefity
JAK BUDE VÝBĚR PROBÍHAT:
ZÁVĚR PRO KANDIDÁTY:
Hledáme silnou osobnost, která kombinuje obchodní tah na branku, strategii, leadership, vyjednávací schopnosti a odvahu měnit věci k lepšímu.
Termín nástupu: ihned nebo dohodou.
Místo výkonu práce: Vítkov, okr. Opava.
V případě zájmu o nabízenou pozici zašlete svůj strukturovaný životopis.
Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Zahraniční pracovní cesty, Mobilní telefon, Auto i pro soukromé účely, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby