5. března

HR Manažer / HR Manažerka - Rajhrad - Diecézní charita Brno

Jsme jedna z největších neziskovek rozesetá po celém Jihomoravském kraji a části kraje Vysočina. Nabízíme velice široké spektrum služeb a stejně tak je i různorodé složení našich týmů. Ale všechny nás při práci motivuje společný záměr - pomáhat lidem, kteří si pomoci nemohou, a podporovat samostatnost těch, kteří si pomoci neumí, vracet důstojnost do života všem našim klientům. Toto velmi formuje pracovní prostředí, náladu a důvody proč s námi mnozí zaměstnanci zůstávají i několik desítek let.

HR v charitě není jen o smlouvách a tabulkách. Je hlavně o lidech, kteří každý den pomáhají druhým.

V našem týmu v Oblastní charitě Rajhrad otevíráme novou pozici a hledáme HR Manažera nebo HR Manažerku, který/á pomůže pečovat o naše zaměstnance a vytvářet prostředí, ve kterém mohou svou práci dělat dobře a s podporou. OCH Rajhrad zaměstnává přibližně 170 pracovníků v sociálních a zdravotních službách – pečovatele, sociální pracovníky, zdravotníky i další odborníky.

Hledáme někoho, kdo dokáže spojit zkušenost z personalistiky s lidským přístupem, bude partnerem pro vedení organizace i oporou pro zaměstnance. Čeká Vás práce, která má jasný smysl – pomůžete lidem, kteří pomáhají druhým.

Jak bude vypadat Vaše náplň práce:

• nastavování HR služeb a jejich standardu
  • podpora vedoucích zaměstnanců OCH Rajhrad a úzká spolupráce s vedením
  • vedení a rozvoj jednočlenného HR týmu (Personalistka)
  • nábor nových zaměstnanců a spolupráce s vedoucími služeb při obsazování pozic
  • spolupráce s ředitelstvím Diecézní charity Brno při budování pozitivní zaměstnanecké zkušenosti a zlepšování HR služeb
  • zajištění souladu s legislativou a reporting pro vedení organizace
  • kompletní personální agenda organizace
  • příprava pracovněprávních dokumentů a správa personální dokumentace
  • účast na pravidelných poradách vedení charity Rajhrad a podpora vedení v HR tématech
  • zpracování personálních podkladů při nástupu a výstupu zaměstnanců

Jaké by měly být Vaše znalosti a schopnosti:

• SŠ/VŠ vzdělání
  • praxe v oblasti HR alespoň 2–3 roky (na pozici samostatného personalisty, HR Business Partnera nebo HR Manažera)
  • proaktivní přístup
  • skvělé komunikační dovednosti
  • dobrá orientace v Zákoníku práce a pracovněprávní legislativě
  • samostatnost, pečlivost a dobré organizační schopnosti
  • analytické myšlení a schopnost připravovat reporty
  • znalost práce na PC (MS Office – zejména Excel)
  • výhodou je znalost personálního systému VEMA

Co Vám kromě mzdy nabízíme:

• smysluplnou práci, která má skutečný dopad na život lidí
  • možnost být HR partnerem vedení organizace a podílet se na jejím rozvoji
  • práci na plný nebo částečný úvazek
  • podporu dalšího vzdělávání a profesního rozvoje (Seduo a vzdělávací aktivity v rámci našeho školícího centra)
  • přátelské pracovní prostředí
  • 5 týdnů dovolené
  • sick day po prvním roce
  • ředitelské volno 23.12.
  • stravenky

Pokud Vás tato role zaujala a chcete svou HR zkušeností podpořit organizaci, která pomáhá druhým, budeme rádi, když se nám ozvete.

Místo pracoviště:
Jiráskova 47, Rajhrad
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)