Jsme dynamická a rychle rostoucí firma, která je součástí jedné z největších doručovacích platforem na světě Delivery Hero.
Foodora už není jen o rozvozu jídel z restaurací. Z food delivery lídra jsme se transformovali do quick commerce společnosti. Momentálně spolupracujeme s více než 6000 restauracemi a obchody.
Naší vizí je spokojený zákazník, kterému doručíme téměř cokoliv v co nejkratším čase.
Jsi ambiciózní/ní, máš dar řeči a baví tě obchodovat po telefonu? Pak hledáme právě tebe! Staň se součástí našeho dynamického týmu a pomoz nám rozšiřovat síť partnerských restaurací po celé České republice z pohodlí kanceláře. Pokud tě baví oslovovat nové klienty a budovat s nimi silné vztahy, jsi ten/ta pravý/á!
Co u nás budeš dělat?
- Akvizice nových partnerů: Budeš aktivně vyhledávat a telefonicky oslovovat potenciální restaurace po celé ČR.
- První kontakt a prezentace: Představíš foodora a naše výhody novým partnerům a vzbudíš jejich zájem.
- Uzavírání obchodních podmínek: Dotáhneš telefonické hovory do úspěšného konce a uzavřeš smlouvy.
- Administrativa: Zpracuješ veškerou administrativu spojenou s akvizicemi.
- Reportování výsledků: Budeš sledovat a reportovat své obchodní výsledky.
- Správa dat v CRM: Udržuješ aktuální informace o partnerech v našem systému.
Co od tebe očekáváme?
- Vynikající komunikační a vyjednávací schopnosti: Umění přesvědčit po telefonu je klíčové!
- Proaktivní přístup a samostatnost: Budeš tahounem, který se nebojí iniciativy.
- Organizační schopnosti a pečlivost: Zvládneš si efektivně plánovat práci a udržovat pořádek v datech.
- Profesionální vystupování: Reprezentuješ naši společnost při každém hovoru.
- Zkušenosti s telesales nebo akvizicí (výhodou): Pokud už máš za sebou úspěchy v telefonickém prodeji, je to plus!
- Znalost gastronomického trhu (výhodou): Orientace v oboru se ti bude hodit.
- Tah na branku! Chuť dosahovat cílů a být úspěšný/á je pro nás nejdůležitější.
Co za to nabízíme?
- Flexibilní pracovní doba
- Home Office až 2 x týdně (po zaučení)
- 5 týdnů dovolené
- Flexibilni benefity ve výši 3 000 Kč měsíčně, které můžeš využít např. na multisportku, cafeterii, objednávky z foodora nebo na investice
- Široká nabídka inkluzivních a flexibilních benefitů zahrnujících placené volno na první školkový nebo školní den dítěte, narozeninový den, svatbu, pohřeb, umělé oplodnění a genderovou afirmaci, stejně jako možnost plného home office po návratu z rodičovské dovolené nebo před porodem pro partnery budoucích matek či adoptivních rodičů (nad rámec zákonných norem)
- Kruháče, masáže a jóga přímo v kanceláři
- Plné mrazáky zmrzlin, neomezeně ovoce a kávy
- AI výuka AJ
- Zaměstnanecká sleva na Alza, Smarty a O2
- Advanto – možnost výběru odpracované mzdy kdykoliv během měsíce
- Mít unikátní možnost realizovat nápady, které mění způsob stravování a nakupování
- Moderní, příjemnou a dog & children friendly kancelář v DOCK IN na Praze 8
Jak probíhá náš náborový proces?
- Online pohovor: Poznáme se navzájem a řekneme si více o roli i o foodora
- Osobní setkání: Poznáš svého potenciálního nadřízeného a další kolegy z foodora
- Ověření referencí: Poslední krok a už je skoro hotovo
Myslíš si, že by nám to společně mohlo klapat? Pošli nám své CV nebo odkaz na LinkedIn.
Těšíme se!
People tým, foodora
Ve foodora těžíme z různorodosti, a to už v náboru - nediskriminujeme na základě rasového původu, náboženství, barvy pleti, národnosti, pohlaví, sexuální orientace, věku, rodinného stavu ani jiného aspektu, který tě dělá tím, kým jsi.