2. března

Senior SW inženýr - Linet spol. s r.o.

Jsme předním evropským výrobcem nemocničních a pečovatelských lůžek. V oblasti výroby zdravotnických lůžek si LINET dlouhodobě drží pozici technologického lídra. Linet na trh pravidelně uvádí výrobky a služby s inovativními vlastnostmi a funkcemi.

SENIOR SW INŽENÝR

Do našeho týmu hledáme nového kolegu či kolegyni, který/-á se bude podílet na vývoji unikátních embedded projektů pro nemocniční lůžka s celosvětovým dopadem. Budete aktivně řešit vývojové, testovací a administrativní úkoly na softwarovém a hardwarovém vybavení výrobku s ohledem na optimální konstrukční řešení a budete schopen samostatně připravit koncepci a architekturu SW řešení.

Klíčové činnosti:

• Samostatně vytváření SW řešení s důrazem na systémový a koncepční charakter
  • Zvyšování know-how (aktivní přístup, samostudium, vzdělávání, výstavy, konkurence, technologie, stálé získávání znalostí)
  • Samostatné plnění úkolů dle přidělené role v týmu (dle pravidel a odpovědnosti pro řízení projektů):
  • Analýza a tvorba požadavků na SW
  • Tvorba SW architektury produktu
  • Implementace a kódování SW
  • Tvorba a údržba SW dokumentace
  • Komunikace a kooperace v SW týmu
  • Další analytické a programátorské činnosti (oživování, rešerše, evaluace čipů apod.)
  • Prezentování a obhajoba výsledků v týmu
  • Code review
  • Iniciativní vyhledávání úsporných opatření
  • Poka-yoke konstrukčního řešení, odolnost návrhu proti lidskému faktoru
  • Příprava a zadávání požadavků na zkoušku, schvalování výsledků zkoušek a nákladů
  • Řešení reklamací a vad ve vazbě na konstrukci výrobku a nápravná opatření (ZQ, ZS průvodky)
  • Mentoring juniorních kolegů
  • Měsíční reporting vlastních cílových úkolů

Požadujeme:

• Výborná znalost jazyka C, praxe ve vývoji softwaru pro embedded zařízení (5 let)
  • SŠ, ideálně VŠ vzdělání se zaměřením na elektroniku / informatiku
  • Obecná znalost dalších programovacích jazyků (C++, C#, atd.)
  • Výborná znalost periferií mikroprocesorů (UART, SPI, I2C, ADC …)
  • Schopnost číst a konzultovat elektrická schémata
  • Výborná znalost algoritmizace a základních programovacích technik, datových struktur, číslicové techniky
  • Schopnost číst a orientovat se v technické dokumentaci mikroprocesorů a periferií
  • Znalost příslušných norem, vyhlášek, nařízení
  • Znalost V-Cyklu a vývojových procesů (SPICE aj.)
  • Tvořivé myšlení, kreativita, zodpovědnost
  • Řidičský průkaz skupiny B
  • Komunikativní znalost AJ

Nabízíme:

• Práce na unikátních embedded vývojových projektech pro nemocniční lůžka s celosvětovým dopadem
  • Příležitost vyvíjet a aplikovat nejmodernější technologie
  • Zázemí úspěšné, rozvíjející se společnosti
  • Možnost spolupráce na IČO
  • Nástup dohodou
  • Možnost kombinace práce z domova a práce v kanceláři - více při osobním jednání
  • Široká škála benefitů (roční bonusy, kafeterie, příspěvek na stravování, penzijní připojištění, Multisport, dovolená navíc apod.).

Pokud vás tato pozice zaujala, pošlete nám životopis.

Závodní stravování, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Kafetérie, Firemní školka, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Slaný – Želevčice
Na dobu neurčitou
Práce na živnostenský list (IČO)
Bakalářské
Čeština (Pokročilá), Angličtina (Pokročilá)