MOL Česká republika patří mezi nejvýznamnější hráče na českém trhu s pohonnými hmotami. Jsme součástí maďarské skupiny MOL Group, která působí ve více než 40 zemích světa a zaměřuje se na těžbu ropy a plynu, rafinaci a distribuci pohonných hmot. V České republice máme více než 300 čerpacích stanic a naším cílem je neustále se rozvíjet a poskytovat zákazníkům kvalitní služby. K tomu potřebujeme tým zkušených a motivovaných lidí, kteří se k nám rádi připojí a pomohou nám růst.
Staň se klíčovou spojkou mezi logistikou, obchodem a dodavateli
Baví tě logistika, data a každodenní provoz, který má skutečný dopad na dostupnost produktů? Umíš si pohlídat detaily, ale zároveň vidíš věci v souvislostech? Pak hledáme právě tebe.
O čem tahle role je?
Budeš pravou rukou Supply Chain týmu na Retailu a klíčovým kontaktem mezi interními týmy a logistickým partnerem. Postaráš se o to, aby produkty byly ve správný čas, na správném místě a v správném množství – a zároveň budeš hledat cesty, jak logistiku dělat chytřeji a efektivněji.
Co tě u nás čeká?
- Každodenní koordinace logistických aktivit, tvorba objednávek, komunikace s dodavateli a řešení operativních problémů.
- Spolupráce s oddělením Offer při: uvádění nových produktů na trh, vyřazování produktů a práci se zbytkovými zásobami, řízení toku promočního zboží
- Řešení a vyhodnocování logistických reklamací
- Spolupráce na analýzách rozšíření skladů a hodnocení návratnosti investic
- Sledování výkonu, odchylek od plánu a identifikace rizik i příležitostí
- Aktivní komunikace s dodavateli za účelem zlepšování úrovně služeb
Koho hledáme?
- Máš vysokoškolské vzdělání
- Jsi zákaznicky orientovaný/á, organizovaný/á a umíš komunikovat napříč týmy
- Máš analytické, plánovací a prognostické myšlení
- Zkušenost s FMCG je velké plus
- Domluvíš se plynně anglicky (min. B1)
- MS Office (hlavně Excel) ovládáš bez obav
- Znalost SAPu nebo práce s dashboardy je výhodou
Co nabízíme?
- práci v mezinárodním prostředí s přesahem do skupinových projektů,
- prostor pro vlastní iniciativu, inovace a profesní růst,
- motivující finanční ohodnocení,
- Skvělé firemní benefity (kafeterie, palivová karta, příspěvek na penzijní připojištění, Multisport karta, firemní akce, ovoce na pracovišti)
- Flexibilní pracovní režim
- 25 dní dovolené + 3 dny sick day
Zní to jako role pro tebe? Ozvi se nám a pojď s námi zajišťovat, aby logistika fungovala tak, jak má.