25. února

Compliance Manager - farmacie - oncomed manufacturing a.s.

Společnost oncomed manufacturing a.s. je farmaceutická společnost. Působíme v areálu PharmaPark v Brně-Řečkovicích a zabýváme se výrobou léčivých přípravků proti rakovině, konkrétně cytostatických injekcí. Jako výrobní organizace jsme nedílnou součástí koncernu medac, jednoho z předních výrobců onkologických léčivých přípravků v Německu a na mezinárodních trzích. Společnost medac se specializuje na léčbu zhoubných onemocnění od svého založení roku 1970. Chcete být součástí týmu oncomed manufacturing a.s. a podílet se na léčbě jedné z nejvýznamnějších civilizačních chorob? V souvislosti s novými projekty a rozšiřováním naší výroby v současné době hledáme nového kolegu/novou kolegyni na pozici:

Co u nás budete dělat?

• Hlídat soulad interní dokumentace a nastavených procesů s požadavky správné výrobní praxe (SVP/GMP), požadavky zákazníků i farmaceutickou legislativou.
  • Spolupracovat na nastavování a vyhodnocování systému kvality podle aktuálních legislativních požadavků, zejména pro klíčové trhy EU a USA.
  • Sledovat novinky a trendy v oblasti systémů kvality a požadavků cGMP registračních autorit.
  • Podílet se na projektu zaměřeném na audit FDA.
  • Spolupracovat na přípravě harmonogramů projektů, plánování zdrojů a zajištění technické i administrativní podpory.
  • Rozvíjet systém průběžného zlepšování kvality – identifikovat oblasti nesouladu s cGMP a navrhovat preventivní a nápravná opatření.
  • Spolupodílet se na řízení inspekcí ze strany registračních autorit a zákazníků a koordinovat jejich průběh.
  • Pomáhat s nastavením a realizací interních auditů a účastnit se jich jako interní auditor/ka.
  • Spolupracovat s ostatními odděleními na řešení odchylek a podílet se na tvorbě a připomínkování řízené dokumentace (SOP, specifikace, metody, protokoly, zprávy, analýzy rizik).
  • Prezentovat při zákaznických auditech i auditech státních autorit

Jaký by měl být Váš profil?

• vystudoval/a jste VŠ chemického, biologického, farmaceutického směru
  • Pokud máte praxi ve farmaceutickém průmyslu, nejlépe v oblasti kvality, je to velká výhoda
  • Znáte zásady GMP a správné praxe v kontrolní laboratoři
  • Angličtinu ovládáte na úrovni, která Vám umožní účastnit se jednání a prezentovat při auditech.
  • Baví Vás práce s odbornou literaturou a studium GMP předpisů i farmaceutické legislativy.
  • Jste pečlivý/á, spolehlivý/á, umíte si věci dobře zorganizovat, komunikovat a samostatně rozhodovat.

Co Vám nabízíme?

• Stabilní a perspektivní práci v rostoucí mezinárodní farmaceutické společnosti.
  • Smysluplnou práci – vyrábíme léčiva používaná při chemoterapii, která pomáhají zachraňovat lidské životy.
  • Širokou škálu firemních benefitů (více informací najdete v záložce „O nás“).

Pokud Vás zajímají další informace o naší společnosti, podívejte se na záložku "O nás", kterou najdete vedle firemního loga nad názvem pozice. Dozvíte se kromě jiného, jak to u nás vypadá, jak se nám daří, jaké jsou u nás novinky, ale i to, jak vypadá náš proces výběrového řízení.

V případě, že Vás naše nabídka zaujala, budeme se těšit na Váš profesní životopis. Pošlete nám ho, prosím, pomocí odpovědního tlačítka pod inzercí.

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Dovolená více než 5 týdnů, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Vysokoškolské / univerzitní