23. února

Psychiatr / Psychiatrička L2 v Centru duševního zdraví - Fokus Labe, z.ú.

Fokus Labe z.ú. je předním poskytovatelem komunitní péče v oblasti duševního zdraví v Ústeckém kraji. S letitou historií podporujeme lidi s vážnými duševními onemocněními v procesu léčby a zotavení, aby mohli žít plnohodnotný život v přirozeném prostředí. To je naším posláním a cílem.

Zdravotnické zařízení – Centrum duševního zdraví provozované organizací Fokus Labe přijme lékaře/lékařku se zařazením v oboru psychiatrie (po absolvování základního kmene – L2).

O nás:

Centrum duševního zdraví poskytuje komunitní péči osobám se závažným duševním onemocněním v souladu s reformou psychiatrické péče. Péče je zajišťována multidisciplinárním týmem (psychiatr, klinický psycholog, všeobecná sestra, všeobecná sestra se specializací pro ošetřovatelství v psychiatrii, sociální pracovník, peer konzultant). Odbornou garanci zajišťuje psychiatr L3 se samostatnou způsobilostí.

Náplň práce:

• poskytování psychiatrické péče v rámci CDZ
  • spolupráce při nastavování farmakoterapie
  • účast na multidisciplinárních poradách a kazuistických setkáních
  • podíl na tvorbě individuálních plánů péče
  • spolupráce s návaznými zdravotními a sociálními službami

Požadujeme:

• ukončený psychiatrický kmen (L2)
  • zájem o komunitní model péče
  • schopnost týmové spolupráce
  • bezúhonnost a zdravotní způsobilost dle platné legislativy

Nabízíme:

• odborné vedení psychiatra L3
  • možnost další přípravy k atestaci
  • flexibilní výši úvazku
  • podporu dalšího vzdělávání
  • 6 týdnů dovolené
  • odpovídající finanční ohodnocení

Pracovní doba:

Věříme, že se dohodneme na úvazku / časových dispozicích tak, aby byly spokojené obě dvě strany.

Finanční ohodnocení:

Víme, jaká je nabídka na trhu a jsme zcela konkurenčně schopní.

Místo výkonu práce: Ústí nad Labem, Chomutov, Žatec, Litoměřice

Rádi se s Vámi telefonicky spojíme a sdělíme bližší informace.

Děkujeme za reakci nebo za sdílení.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Ústecký kraj
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Vysokoškolské / univerzitní