23. února

Technolog výroby vzduchotechniky - LINDAB s.r.o.

Jsme švédská společnost Lindab, která působí ve více než 20 zemích Evropy. Jsme předním výrobcem vzduchotechniky. Závod v Praze-Ruzyni je na českém trhu více než 20 let, je druhým největším v korporaci Lindab a zaměstnává 600 lidí. Neustále pracujeme na zlepšování pracovního prostředí a technologickém rozvoji, automatizaci a robotizaci. Důležité jsou pro nás hodnoty, vytvářející společný základ pro naši práci - ÚSPĚCH ZÁKAZNÍKA, PEČLIVOST A POŘÁDEK, PRAKTIČNOST. V Lindab zažijete skandinávskou firemní kulturu, kde jsou vztahy stejně důležité jako výkon. V tuto chvíli hledáme kolegyni/kolegu na pozici:

Co bude Vaším denním chlebem?

• Vypracování konstrukční dokumentaci pro výrobu přípravků a nářadí
  • Zabezpečení konstrukčního dozoru při vlastní výrobě
  • Zkoušení nových nástrojů
  • Odstraňování příčin nevyhovující jakosti výrobků
  • Dohled nad výrobou nových výrobků (prototypu)
  • Návrhy nových technologických postupů pro zvýšení jakosti výrobků a zvýšení produktivity práce
  • Kontrola provedení oprav přípravků a nářadí

Co Vám pomůže k úspěchu?

• strojírenské vzdělání se zaměřením na tváření kovů, nástrojářství nebo konstrukci,
  • praxe v samostatné tvorbě nástrojů minimálně 5 let,
  • pokročilé zkušenosti v Inventoru, popř. jiného CAD nástroje.

Co vám chceme nabídnout

• férovou mzdu dle zkušeností,
  • roční bonus,
  • 3% penzijní připojištění,
  • dotované stravování (45 Kč za plný oběd vč. salátového baru),
  • náborový příspěvek a další benefity
  • zkušený a stabilní tým technologů a techniků se skvělým šéfem Tomášem
  • práci v rostoucím výrobním závodě se zajímavou perspektivou a plánovaným rozvojem
  • dobrou dopravní dostupnost z Kladenska a Prahy 5 a 6 (bus ze Zličína nebo Motola), dostatek parkovacích míst v areálu
  • Nástup možný ihned

Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Pracovní oblečení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)