Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993.
Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.
Do RESPECTu hledáme projektového manažera / projektovou manažerku, který/á už zná základní principy řízení projektů (ideálně více než rok praxe) a chce se profesně posunout. Nehledáme seniora s desítkami certifikací, ale člověka, který přemýšlí v souvislostech, drží si přehled a dotahuje věci do konce.
Budeš úzce spolupracovat se seniorním PM a postupně převezmeš vlastní projekty – od digitálních iniciativ až po strategická témata napříč firmou.
Co tě čeká:
- Spoluřízení klíčových projektů a dohled nad jejich hladkým průběhem
- Hlídání milníků, rozpočtů a termínů – aby věci nezůstaly jen na papíře
- Koordinace úkolů napříč týmy, práce s ticketovacím systémem
- Spolupráce s IT a dalšími divizemi na reportingu a analýzách
- Tvorba a úprava business requirements, procesních popisů a business analýz
- Postupné převzetí odpovědnosti za vlastní projekty
- Možnost být u rozhodnutí, která ovlivňují budoucí směřování RESPECTu
Koho hledáme:
- Máš za sebou alespoň 1 rok zkušenosti v projektovém řízení
- Umíš strukturovat informace, držet si přehled a dotahovat věci do konce
- Přemýšlíš analyticky a máš blízko k číslům a datům
- Zvládáš komunikovat napříč týmy a nebojíš se připomenout úkol
- Orientuješ se spíš v business/ekonomickém kontextu než čistě v IT (ale s IT spolupracovat budeš hodně)
- Vyhovuje ti prostředí, kde se věci vyvíjejí a mění
Co ti nabídneme
- Reálný profesní růst směrem k samostatnému vedení projektů
- Zapojení do digitální transformace a strategických projektů firmy
- Mentoring od zkušených kolegů
- Kombinaci waterfall i agile přístupu
- Menší tým, kde je vidět výsledek práce
- Stabilní firmu s atmosférou blízkou start-upu
Co nabízíme
- Reálný profesní růst směrem k samostatnému vedení projektů
- Zapojení do digitální transformace a strategických projektů firmy
- Menší tým, kde je vidět výsledek práce
- Kombinaci waterfall i agile přístupu
- Spolupráci v menším, dynamickém týmu, kde je vidět výsledek práce.
- Stabilitu firmy a zároveň atmosféru blízkou start-upu.
- Flexibilní pracovní dobu – respektujeme ranní ptáčata i noční sovy.
Široký balíček benefitů: Multisport karta, stravenkový paušál, možnost home office, sick days, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění a další.
Forma spolupráce:
Do týmu hledáme kolegu/kolegyni na full-time dlouhodobou spolupráci.
Současně hledáme další posilu na part-time nebo formou projektové spolupráce na IČO (cca 20hod/týden).
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Rozjezd zcela nového projektu, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, 13. plat, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby