18. února

Plánovač výroby - CONTEG, spol. s r.o.

CONTEG Group (www.conteggroup.cz) je panevropská průmyslová skupina a jeden z předních světových výrobců IT rozvaděčů, chladicích systémů a komplexních řešení pro datová centra. Jako tradiční rodinná firma s centrálou a výrobními závody v srdci Evropy, v České republice, se hrdě hlásíme k odkazu tradiční evropské výroby, postavené na vynikající kvalitě, inovacích a službách s vysokou přidanou hodnotou pro naše zákazníky. Přes své zahraniční pobočky vyvážíme své výrobky do 60 zemí světa.

Plánovač výroby – Specialista pro CNC technologie (Trumpf)

Máte blízko k moderním technologiím a baví Vás hledat optimální cestu, jak dostat zakázku z výkresu až k hotovému dílu? Do našeho výrobního závodu CONTEG v Pelhřimově hledáme klíčového kolegu, který bude mít pod palcem plánování našich špičkových děrovacích lisů značky Trumpf.

Co bude Vaším revírem?

• Plánování a koordinace výroby pro moderní děrovací lisy Trumpf.
  • Zajišťování plynulého toku materiálu a optimálního vytížení strojů.
  • Práce s technickou dokumentací – pochopení procesu vysekávání a děrování je základem pro efektivní plán.
  • Úzká spolupráce s technology a mistry výroby při řešení priorit.
  • Sledování plnění plánu a včasné reagování na změny ve výrobním procesu.
  • Správa dat v podnikovém systému a reporting.

Co od Vás potřebujeme?

• Technické myšlení – ideálně zkušenost z oblasti zpracování plechů nebo obsluhy CNC strojů (znalost strojů Trumpf je obrovskou výhodou, nikoliv však podmínkou).
  • SŠ vzdělání (technický směr velkým plusem).
  • Schopnost logicky uvažovat nad efektivitou výroby a materiálovými úsporami.
  • Velmi dobrou znalost MS Excel.
  • Pečlivost, odolnost vůči stresu a schopnost domluvit se s lidmi napříč firmou.

Proč jít právě k nám?

• Budete pracovat s nejmodernější technikou v oboru (Trumpf patří ke světové špičce).
  • Zázemí stabilní a úspěšné české společnosti s rodinnou atmosférou.
  • 5 týdnů dovolené a dotované stravování v areálu.
  • Příspěvek na penzijní připojištění a další firemní benefity.
  • Možnost profesního růstu – u nás se neustále modernizuje a Vy můžete být u toho.

Závodní stravování, Možnost si napracovat hodiny, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Místo pracoviště:
K Silu 2179, Pelhřimov
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou