4. února

Pracovník v soc. službách Domova sv. Anežky - Charita Olomouc

30 800 – 37 000 Kč/měsíc
Domov pro osoby se sníženou soběstačností poskytuje podporu lidem bez přístřeší, jejichž zdravotní stav vyžaduje pomoc druhé osoby (nejedná se o klienty upoutané na lůžko nebo vyžadující nepřetržitou péči). V našem zařízení fungují dvě registrované sociální služby: azylový dům pro osoby se sníženou soběstačností a pečovatelská služba poskytovaná přímo v objektu.

Hledáte práci, která má smysl a kde je každý den jiný?

Do Domova sv. Anežky hledáme nového kolegu či kolegyni, kteří chtějí pomáhat lidem v obtížné životní situaci a stát se součástí podporujícího týmu!

Co vás u nás čeká?

• smysluplná práce s lidmi, kteří potřebují podporu, stabilitu a lidský přístup
  • úzká spolupráce s týmem cca 11 kolegů (sociální pracovníci, pečovatelé, pracovníci služebny, vedoucí)
  • směnný provoz – 37,5 hodiny týdně, včetně nočních a víkendových směn
  • 12hodinové směny (s 1hodinovou pauzou)

Co budete dělat?

• během své směny se stanete "správcem domova"
  • komunikovat s klienty a vědět, kdo je doma
  • kontrolovat pořádek a řešit administrativně-technické záležitosti
  • zajistíte podporu a pomoc při ubytování a stravování klientů
  • u vybraných klientů budete pracovat se závislostí na alkoholu v rámci kontrolovaného pití
  • přebírat poštu a evidovat platby za služby ubytovaných
  • vypomáhat v případě potřeby pečovatelské službě (chystání snídaní a večeří, hygiena u klientů)

Co od vás očekáváme?

• absolvovaný 150ti hodinový kurz pro pracovníky v sociálních službách (lze do 1 roku doplnit)
  • trestní bezúhonnost a základní uživatelskou znalost práce na PC

Výhodou pro vás bude:

• řidičské zkušenosti - ŘP skupiny B
  • dobré komunikační schopnosti
  • schopnost zvládat stres a nastavovat si zdravé hranice v práci s klienty

Co vám můžeme nabídnout

• práci, která má skutečný smysl
  • průměrnou mzdu 30800 - 37000
  • pracoviště Svatý Kopeček u Olomouce (s výhledem stěhování služby na Litovelsko)
  • stabilní a přátelské pracovní prostředí
  • další vzdělávání, supervize a příležitost k odbornému růstu
  • tým, který si vzájemně pomáhá a doplňuje se

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Firemní školka

Plat:
30 800 – 37 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Mírně pokročilá)