3. února

Řidič – strojník (bagr / nákladní auto) - Vegacom a.s.

Jsme hrdá česká firma, která díky realizaci telekomunikačních a bezpečnostních technologií propojuje svět a umožňuje lidem žít lépe. Na naši práci narazíte na každém kroku, přesto nejsme na první pohled vidět. Stojíme za zády velkých značek. Projektujeme, stavíme a zajišťujeme servis optických, metalických i mobilních sítí. Potkáte nás na dálnicích, železnicích, křižovatkách i mostech. Významnější projekty se bez nás neobejdou, proto máme zajímavé práce dostatek. Pojďte s námi PROPOJOVAT SVĚT.

Do našeho týmu hledáme zkušeného řidiče – strojníka, který zvládne práci s bagrem i nákladním autem a chce být součástí stabilního týmu, kde se na lidi můžeme spolehnout.

🔧 Co bude vaší náplní práce

obsluha bagru a vozidel s hydraulickou rukou

• provádění zemních prací při pokládce kabelů a sítí
  • kontrola rozměrů rýh dle projektové dokumentace
  • běžná údržba techniky a drobné opravy
  • dovoz a odvoz materiálu na stavby nákladním autem

🧰 Co od vás očekáváme

• praxi s obsluhou bagru
  • řidičský průkaz skupiny C a E (výhodou)
  • strojnický průkaz (výhodou také jeřábnický nebo vazačský průkaz, případně oprávnění k obsluze plošiny)
  • spolehlivost, zodpovědnost a chuť pracovat v terénu

💚 Co vám nabízíme

• stabilní práci v české společnosti s dlouholetou tradicí a jistými zakázkami
  • pravidelnou mzdu po celý rok, bez ohledu na sezónní výkyvy
  • mobilní telefon a veškeré vybavení potřebné k výkonu práce
  • odborné kurzy a povinné kvalifikace hrazené zaměstnavatelem
  • příspěvek na stravování / stravenky ve výši 180 Kč
  • 5 týdnů dovolené + 2 dny free days
  • další benefity skupiny ELTODO

📩 Máte o tuto práci zájem?

Pošlete nám svůj životopis nebo krátce napište, jaké máte zkušenosti.
Případně nám můžete rovnou zavolat – rádi si s Vámi o pozici popovídáme.

Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na pracovní oblečení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Základní