Částečný úvazek (20 h týdně) | Praha + HO (ne full remote) |
Vhodné pro studenty/ky a čerstvé absolventy/ky
🔎Hledáme social media & content specialistu / specialistku na poloviční úvazek pro nakladatelství Baronet. Budeš tvořit obsah pro značku, která žije romantikou – od čistých love stories až po pořádně žhavé čtení. Pokud trávíš čas na sociálních sítích nejen scrollováním, ale i přemýšlením nad tím, co funguje a proč, sleduješ trendy a máš cit pro text i vizuál, nejspíš si budeme rozumět. Hodí se k nám někdo, kdo čte baronetky a nebojí se výzvy budovat silnou knižní komunitu kolem romantických knih v zázemí nakladatelské skupiny Albatros Media.
⬜Co budeš dělat?
⬜ Jak si Tě představujeme? Jsi pro nás ten pravý člověk když:
⬜ Co Ti nabízíme?
⬜ Na co se můžeš u nás těšit?
⬜ Jak se přihlásit?
✉️ Pokud Tě tato pozice zaujala, pošli nám svůj životopis, motivační dopis a případně i ukázku své práce. HR specialistky Terka a Eliška se s Tebou rády spojí a provedou Tě celým výběrovým řízením.
Přidej se k nám a buď součástí světa, kde příběhy žijí. 📖✨ #knihynasbavi
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Rozjezd zcela nového projektu, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Možnost delšího neplaceného volna, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Práce převážně z domova, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby