V Panorama by Verdi Hotels (dříve Panorama Hotel Prague) tvoříme místo, kde se lidé cítí dobře – naši hosté i naši zaměstnanci.
Jsme moderní čtyřhvězdičkový hotel s jedinečným výhledem na Prahu a hrdý člen mezinárodní sítě Verdi Hotels.
Naši zaměstnanci jsou pro nás klíčem k úspěchu a naší největší hodnotou. Věříme, že jen tam, kde se lidé cítí respektovaní, motivovaní a podporovaní, může vznikat opravdová pohostinnost.
🌙 Hledáme noční sovu! Přidejte se k našemu skvělému nočnímu týmu na recepci Hotelu Panorama Prague
Jste noční typ a nejlépe vám to myslí, když ostatní spí? Baví vás práce s lidmi, ale zároveň oceňujete klidnější tempo nočních směn? Možná právě vy jste ta pravá noční sova, která doplní náš sehraný tým!
Momentálně hledáme posilu za kolegyni, která se v rámci našeho hotelu posouvá na novou pozici. Naše noční směny fungují na principu vzájemné domluvy, podpory a důvěry – a právě to hledáme i v novém členu týmu.
🌃 Co vás během noční směny čeká?
- Zajištění chodu recepce dle hotelových standardů (22:00–6:00)
- Check-in, check-out, vyúčtování služeb a prodej doplňkového zboží
- Hotovostní i bezhotovostní operace
- Komunikace s hosty po telefonu i osobně
- Práce v systému Opera – evidence požadavků hostů a aktualizace údajů
- Plnění přání hostů – rychle, s úsměvem a v nejvyšší kvalitě
💎 Co vám nabídneme?
- Přátelský a stabilní kolektiv, kde se lidé podporují
- Možnost domlouvat si směny flexibilně – u nás se lidé dohodnou
- Podpora kariérního růstu a zvyšování kvalifikace
- Půlroční výkonnostní bonusy a roční prémie
- Lítačka zdarma po zkušební době
- Stravování zdarma v hotelové jídelně
- 1 750 Kč měsíčně na penzijní a životní pojištění (po roce)
- Multisport karta s příspěvkem
- Výborná dopravní dostupnost – metro C, stanice Pankrác
- A další benefity: narozeninová poukázka, bonus za doporučení kolegy, firemní akce a víc
✅ Jak si vás představujeme?
- Usměvavý/á, spolehlivý/á a pozitivně naladěný/á
- Máte pokročilou angličtinu (další jazyk výhodou)
- Ideálně máte zkušenosti s recepční prací a systémy Opera/Fidelio
- Máte příjemné a profesionální vystupování
- Nevadí vám pracovat ve všední dny i občas o víkendu
📩 Zaujala vás nabídka?
Zašlete nám svůj životopis v českém i anglickém jazyce a rádi se s vámi spojíme.