30. ledna

Hledáme nočního recepčního do 4* hotelu na Pankráci - Panorama by Verdi Hotels

32 000 – 39 000 Kč/měsíc
V Panorama by Verdi Hotels (dříve Panorama Hotel Prague) tvoříme místo, kde se lidé cítí dobře – naši hosté i naši zaměstnanci. Jsme moderní čtyřhvězdičkový hotel s jedinečným výhledem na Prahu a hrdý člen mezinárodní sítě Verdi Hotels. Naši zaměstnanci jsou pro nás klíčem k úspěchu a naší největší hodnotou. Věříme, že jen tam, kde se lidé cítí respektovaní, motivovaní a podporovaní, může vznikat opravdová pohostinnost.

🌙 Hledáme noční sovu! Přidejte se k našemu skvělému nočnímu týmu na recepci Hotelu Panorama Prague
Jste noční typ a nejlépe vám to myslí, když ostatní spí? Baví vás práce s lidmi, ale zároveň oceňujete klidnější tempo nočních směn? Možná právě vy jste ta pravá noční sova, která doplní náš sehraný tým!

Momentálně hledáme posilu za kolegyni, která se v rámci našeho hotelu posouvá na novou pozici. Naše noční směny fungují na principu vzájemné domluvy, podpory a důvěry – a právě to hledáme i v novém členu týmu.

🌃 Co vás během noční směny čeká?

• Zajištění chodu recepce dle hotelových standardů (22:00–6:00)
  • Check-in, check-out, vyúčtování služeb a prodej doplňkového zboží
  • Hotovostní i bezhotovostní operace
  • Komunikace s hosty po telefonu i osobně
  • Práce v systému Opera – evidence požadavků hostů a aktualizace údajů
  • Plnění přání hostů – rychle, s úsměvem a v nejvyšší kvalitě

💎 Co vám nabídneme?

• Přátelský a stabilní kolektiv, kde se lidé podporují
  • Možnost domlouvat si směny flexibilně – u nás se lidé dohodnou
  • Podpora kariérního růstu a zvyšování kvalifikace
  • Půlroční výkonnostní bonusy a roční prémie
  • Lítačka zdarma po zkušební době
  • Stravování zdarma v hotelové jídelně
  • 1 750 Kč měsíčně na penzijní a životní pojištění (po roce)
  • Multisport karta s příspěvkem
  • Výborná dopravní dostupnost – metro C, stanice Pankrác
  • A další benefity: narozeninová poukázka, bonus za doporučení kolegy, firemní akce a víc

Jak si vás představujeme?

• Usměvavý/á, spolehlivý/á a pozitivně naladěný/á
  • Máte pokročilou angličtinu (další jazyk výhodou)
  • Ideálně máte zkušenosti s recepční prací a systémy Opera/Fidelio
  • Máte příjemné a profesionální vystupování
  • Nevadí vám pracovat ve všední dny i občas o víkendu

📩 Zaujala vás nabídka?
Zašlete nám svůj životopis v českém i anglickém jazyce a rádi se s vámi spojíme.

Závodní stravování, Provize z prodeje, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
32 000 – 39 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)