20. února

Automation Supervisor - Autostore - rohlik.cz

V Rohlíku věříme, že technologie jsou srdcem moderního nakupování. Od našeho založení v roce 2014 jsme se stali evropským lídrem v e-grocery a dnes udáváme směr v Česku, Maďarsku, Rakousku i Německu. Naše sklady nejsou jen haly s regály – jsou to technologické unikáty plné robotiky, které nám umožňují doručovat čerstvé jídlo od lokálních farmářů rychlostí blesku.

Právě teď hledáme parťáka nebo parťačku na pozici Automation Supervisor, který/á si vezme pod křídla dohled nad našimi automatizovanými systémy a zajistí, že naše „strojovna“ pošlape jako hodinky.

Naše sklady nejsou „jen“ haly s regály – jsou to technologicky vyspělé provozy plné robotiky (AutoStore, dopravníky a další systémy), díky kterým doručujeme nejčerstvější potraviny zákazníkům rychlostí blesku.

Ale i ta nejlepší technologie potřebuje svou klidnou sílu a technický mozek, který/á si vezme na starost dohled nad automatizovanými systémy a zajistí jejich spolehlivý a efektivní provoz.

Co bude tvojí misí?

Jako Automation Supervisor budeš mít přímý dopad na to, jak efektivně dokážeme odbavit tisíce objednávek denně. Tvým revírem budou technologie jako AutoStore, BrightPick, dopravníky a další robotika.

• Odpovědnost za každodenní dohled nad automatizovanými systémy a dopravníky a zajištění plnění výkonnostních cílů.

• Vedení monitoringu výkonu systémů, diagnostiky poruch a řešení problémů.

• Spolupráce s týmem Facility a údržby při řízení skladových zásob náhradních dílů a dodržování SLA dodavatelů.

• Podílení se na optimalizaci automatizačních procesů a iniciativách neustálého zlepšování.

• Podpora skladových koordinátorů a techniků prostřednictvím školení, dokumentace a provozního poradenství.

Bez čeho se u nás neobejdeš?

Hledáme technicky založeného profíka, který se nebojí převzít zodpovědnost a rozhodovat se na místě.

• Technický background: Rozumíš automatizaci a robotice. Znalost PLC, slaboproudu nebo IT/robotiky je pro tebe velkou výhodou.

• Zkušenosti: Máš už něco za sebou v oblasti technického dozoru nebo automatizačních projektů.

• Komunikační dovednosti: Domluvíš se skvěle česky i anglicky (to je u nás klíčové pro komunikaci napříč trhy).

• Analytické myšlení: Dokážeš zachovat chladnou hlavu, vyřešit systémový problém a dotáhnout ho do konce.

• Vzdělání: Titul z technického oboru (elektro, automatizace) ti rozhodně pomůže, ale důležitá je hlavně tvoje praxe.

Proč jít právě k nám?

• Tvoje dobré nápady zavedeme téměř okamžitě – nebudeme čekat na schválení od centrály někde ve světě

• Nebudeš svázaný korporátními procesy.

• Tvoje práce musí být inovativní a smysluplná, nechceme následovat trendy, ale udávat je

• Rohlik Xtra účet s 10% slevou na vše

• Neomezenou dovolenou

• Dotované obědy

• Občerstvení na pracovišti

• Odměňování zaměstnanců mezi sebou (= vouchery do ALZY, NOTINO apod.)

• Multisportku

• Fajn firemní akce

Dovolená více než 5 týdnů, Občerstvení na pracovišti, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Severní 253, Chrášťany
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)