29. ledna

Demand Generation Specialist pro ESET - ESET software spol. s r.o.

To, co začalo nápadem několika přátel, se rozrostlo do jedné z největších antivirových firem světa.

Hledáme Demand Generation Specialistu, který nám pomůže systematicky budovat poptávku, zvyšovat kvalitu leadů a posouvat marketing od „počtu leadů“ k reálnému byznysovému dopadu.

Tvoje pracovní náplň bude především:

• Navrhovat a realizovat demand generation strategii napříč celým funnelem (TOFU → BOFU)
  • Plánovat a optimalizovat kampaně (content, paid media, e-mailing, marketing automation)
  • Úzce spolupracovat se sales týmem na definici MQL/SQL a zlepšování konverzí
  • Pracovat s daty – vyhodnocovat výkon kampaní, CAC, pipeline a revenue impact
  • Testovat nové kanály, formáty a přístupy (ABM, gated content, eventy, webináře)
  • Spravovat a rozvíjet marketing automation a CRM procesy

Jak si představujeme ideálního kolegu/kolegyni?

• Má zkušenosti s B2B marketingem (ideálně SaaS / tech / služby) alespoň 2 roky
  • Rozumí rozdílu mezi lead generation a demand generation
  • Umí pracovat s daty a rozhodovat se na jejich základě
  • Má zkušenosti s nástroji jako HubSpot, Salesforce, GA4, Ads apod.
  • Přemýšlí strategicky, ale nebojíš se exekuce
  • Má angličtinu na úrovni samostatného uživatele

Velkou výhodou je navíc:

• Zkušenost s ABM nebo revenue marketingem
  • Práce na mezinárodních trzích
  • Zkušenost s nastavováním marketingové automatizace od nuly

Co ESET nabízí:

• Smysluplnou roli s reálným dopadem na růst firmy
  • Prostor ovlivnit strategii a směr marketingu v ESET
  • Flexibilní pracovní dobu, práce 3 dny z kanceláře a 2 dny z domova
  • Tým, který bere marketing jako partnera byznysu
  • Řada benefitů – týden dovolené navíc, sick days, kafeterii (možnost příspěvku např. na penzijní připojištění, životní pojištění, multisport kartu), vzdělávací kurzy, angličtinu, masáže, a další.
  • Finanční bonusy vyplácené 2x ročně na základě pracovního výkonu a výkonu společnosti;
  • Plně hrazené stravné v ceně 170 Kč/den ve formě stravenkového paušálu;
  • Věrnostní program – dovolená navíc a finanční bonus po odpracování 5 a více let;
  • 1x měsíčně terapie/koučing plně hrazené firmou;
  • Asistenční program pro zaměstnance;
  • Finanční podpora při důležitých životních událostech (svatba, narození dítěte);
  • K dispozici čerstvé ovoce a zelenina, čaj, káva a nealko v kanceláři;
  • Možnost dalšího vzdělávání a osobního rozvoje.

Zní to zajímavě? Dej nám o sobě vědět.

Moc se těšíme,

Šárka & Markéta

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Manažerský motivační program, Možnost delšího neplaceného volna, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Profesní/osobní kouč, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Možnost studijního volna, Sleva na firemní výrobky/služby, Dog-friendly office

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)