Našich zákazníků si vážíme a dáváme jim to najevo při každém kontaktu.
Do týmu Sales Operations Excellence hledáme kolegu či kolegyni, kterého baví práce s lidmi a komunikace je jeho přirozenou silnou stránkou. Hledáme někoho, komu se zákazníci rádi dovolají – nejen proto, že vždy pomůže, ale proto, že je radost s ním mluvit.
Tvoje pracovní náplň bude především:
- Telefonická a emailová komunikace s našimi zákazníky ohledně licencí a objednávek, začátek pracovní doby je v 8:15.
- Zpracovávání objednávek v interním systému;
- Prohlubování dobré zkušenosti zákazníků s naší firmou;
- Hledání dalších obchodních příležitostí.
Jak si představujeme ideálního kolegu/kolegyni?
- Má minimálně 1 rok zkušeností v zákaznickém servisu ve firmě, která si váží svých zákazníků.
- Nehledá „jen práci“, ale především roli, kde může být užitečný/á a vidět výsledky své práce.
- Je samostatný/á a spolehlivý/á – umí si zorganizovat práci a dotahovat věci do konce i bez neustálého dohledu.
- Práce se zákazníky ho/ji baví a naplňuje – je trpělivý/á, ochotný/á a přirozeně prozákaznický/á.
- Pracuje pečlivě a zodpovědně a je na něj/ni spoleh.
- Je psychicky odolný/á, umí si udržet klid a nebrat si věci osobně.
- Umí poradit, vysvětlit a pomoci, i když situace není vždy úplně jednoduchá.
- Má výborný time-management a umí prioritizovat.
- V psané formě rozumí anglicky
O ESET:
To, co začalo nápadem několika přátel, se rozrostlo do jedné z největších antivirových firem světa. Z malé dynamické firmy jsme se stali globální značkou s více než 100 milióny uživateli. I přes expanzi společnosti jsme zůstali věrní našim zásadám a hodnotám, na kterých byl ESET založen. Nesnažíme se jít nejlehčí cestou a máme odhodlání věci měnit. Ke všemu přistupujeme férově a čestně. Naše práce má smysl, protože chráníme to, na čem v digitálním světě záleží.
Co ESET nabízí:
- Smysluplnou roli s reálným dopadem na růst firmy;
- Ergonomické židle, polohovatelné stoly a krásné kanceláře na Praze 7;
- Řada benefitů – týden dovolené navíc, sick days, kafeterii (možnost příspěvku např. na penzijní připojištění, životní pojištění, multisport kartu), vzdělávací kurzy, masáže na pracovišti, a další.
- Finanční bonusy vyplácené 2x ročně na základě pracovního výkonu a výkonu společnosti;
- Plně hrazené stravné v ceně 170 Kč/den ve formě stravenkového paušálu;
- Věrnostní program – dovolená navíc a finanční bonus po odpracování 5 a více let;
- 1x měsíčně terapie/koučing plně hrazené firmou;
- Asistenční program pro zaměstnance;
- Finanční podpora při důležitých životních událostech (svatba, narození dítěte);
- K dispozici čerstvé ovoce a zelenina, čaj, káva a nealko v kanceláři;
- Možnost dalšího vzdělávání a osobního rozvoje.
Zní to zajímavě? Dej nám o sobě vědět.
Moc se těšíme,
Lucie & Markéta