28. ledna

účetní - dobrovolník či dobrovolnice - Balzám na nervy, z.s.

Hledáme dobrovolníka / dobrovolnici – účetní srdcem i hlavou 💙

Prosím, hledáme účetní nebo účetního dobrovolnici či dobrovolníka. Prosím nehlaste se na tento inzerát, pokud hledáte placenou pozici. Děkujeme mnohokrát.

Jsme malá, ale živá nezisková organizace, která má spoustu energie, nápadů a smysluplných aktivit. Abychom se mohli naplno věnovat tomu, co děláme, hledáme spolehlivou a zkušenou osobu v oblasti účetnictví, která by nám chtěla dlouhodobě pomoci svými znalostmi a praxí.

Co hledáme:

• člověka, který se vyzná v účetnictví (ideálně se zkušeností s neziskovým sektorem, ale není podmínkou),
  • někoho pečlivého, zodpovědného a samostatného,
  • osobu, která má chuť věnovat část své erudice smysluplné věci a spolupracovat s námi dlouhodobě.

Co nabízíme:

• přátelské a neformální prostředí malé organizace, kde je každý opravdu vidět,
  • pocit smysluplnosti a reálného dopadu vaší práce,
  • flexibilitu a domluvu podle vašich časových možností,
  • upřímné ocenění vaší pomoci a důvěru.

Pokud máte pocit, že by vás bavilo stát se oporou neziskovky, která žije a roste, budeme moc rádi, když se nám ozvete. Těšíme se na spolupráci!

Práce převážně z domova, Individuální rozvržení pracovní doby, Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Vlastní organizace náplně práce

Práce na zkrácený úvazek, Praxe a stáže
Na dobu neurčitou
Jiné