28. ledna

Údržbář v azylových domech K srdci klíč, o.p.s. Most - K srdci klíč, o.p.s.

Organizace K srdci klíč, o.p.s. působí v oblasti sociálních služeb v Ústeckém kraji a v Praze. Svou činnost zaměřuje na podporu osob bez domova a lidí v krizových životních situacích. V Ústeckém kraji provozuje pestrou škálu sociálních služeb – dům na půl cesty, noclehárny, nízkoprahové denní centrum a azylové domy. V hlavním městě Praze poskytuje azylový dům, nízkoprahové denní centrum, sociální rehabilitaci a terénní programy. Vedle těchto registrovaných sociálních služeb nabízí také široké spektrum dalších forem podpory. Patří mezi ně například program Housing First, tréninková pracovní místa, dluhové poradenství, pracovní rehabilitace nebo mobilní výdej stravy. Tyto aktivity napomáhají klientům na cestě k větší samostatnosti, stabilitě a důstojnému životu.

CO VÁS ČEKÁ

Jsme poskytovatelé sociálních služeb, kteří se zaměřují na podporu mužů a rodin s dětmi. Naším hlavním cílem je vytvářet bezpečné a podpůrné prostředí pro naše uživatele. V současnosti hledáme zkušeného a spolehlivého údržbáře, který zajistí bezproblémový chod našich objektů a přispěje k jejich dlouhodobé udržitelnosti. Pokud se chcete stát součástí týmu, který si váží profesionality, spolupráce a kvality, připojte se k nám!

Hlavní náplň práce:

• Správa objektu: Pravidelná kontrola technického stavu budov, organizace běžné údržby a oprav, prevence havarijních situací a spolupráce s odbornými servisy.
  • Opravy a údržba interiérů: Provedení drobných elektroinstalačních a instalatérských prací, výměna vodovodních baterií, opravy nábytku a zařízení, malířské a zednické práce.
  • Údržba venkovních prostor a zahrady: Péče o zelené plochy, sekání trávy, stříhání keřů, úklid listí či sněhu, příprava prostor na sezónní provoz.
  • Správa služebního vozu: Řízení a údržba přiděleného vozidla, zajištění pravidelného servisu, převoz materiálu a drobné opravy.
  • Technická podpora: Diagnostika závad, provádění základních oprav strojů a zařízení, manipulace s chemickými a dezinfekčními prostředky.

JAKÉ ZNALOSTI A DOVEDNOSTI BYSTE MĚLI MÍT

Uchazeč o tuto pozici by měl být osobou, která přistupuje ke své práci s respektem a otevřeností, bez předsudků vůči osobám bez přístřeší a dalším zranitelným skupinám. Očekáváme spolehlivost, důslednost a schopnost samostatně řešit technické závady, kdy praktické dovednosti a zručnost v oblasti údržby a drobných oprav jsou klíčové. Flexibilita a týmový duch jsou v našem dynamickém prostředí nezbytné – vyžadují rychlou adaptaci na proměnlivé provozní podmínky a úzkou spolupráci s kolegy a odbornými servisy.

• Praxe: Prokazatelná praxe v oblasti údržby a oprav.
  • Technické znalosti: Zkušenosti s opravami elektroinstalací, instalatérskými pracemi, drobnými stavebními zásahy a zednickými pracemi.
  • Řidičský průkaz: Platný řidičský průkaz skupiny B.
  • Samostatnost a zodpovědnost: Schopnost rychle identifikovat a řešit technické závady, samostatný přístup k práci a dobré organizační schopnosti.
  • Týmový duch: Komunikativnost a ochota spolupracovat s kolegy a odbornými servisy.
  • Flexibilita: Ochota řešit sezónní a mimořádné práce (např. odklízení sněhu, údržba zahrady).

CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT

Stabilní pracovní poměr v dynamickém sociálním zařízení.
Přátelské pracovní prostředí s podporou vedení a kolegů.
Možnost podílet se na zajímavých a různorodých údržbářských projektech.

Finanční ohodnocení: 180,- Kč / hodina

Úvazek: Dohoda o provedení činnosti

Pracovní doba: 2x do týdne na 8 hodin

Nástup možný ihned.

Těšíme se na Vaši odpověď a na případnou spolupráci! Více informací ráda poskytnu při osobním pohovoru.

Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Dohoda o pracovní činnosti (DPČ)
Základní