Chceš dělat marketing projektu, který přináší výhody a radost statisícům českých studentů? Láká tě pestrý mix online i offline marketingu a možnost získat spoustu cenných zkušeností? Přidej se k týmu GTS Alive (ISIC ČR) a buď u rozvoje značky, která je pro studenty víc než jen průkaz.
Kdo jsme a co děláme?
- Jsme GTS Alive a už 25 let vydáváme studentům a učitelům v ČR průkazy ISIC a ITIC.
- Patříme k mezinárodní GTS Alive Group, která působí už v 17 zemích a rozhodně tím nekončí.
- ČR díky naší práci patří mezi TOP vydavatele ISIC! A to ho vydává celkem 100 zemí.
- ISIC je pro české studenty opravdový lovebrand. Celých 89 % s ním má spojené pozitivní emoce (víme to z reprezentativního výzkumu Behavio, 04/2024 i z každodenní komunikace se studenty).
Co tě u nás čeká?
Dostaneš vlastní odpovědnost za vybrané marketingové aktivity, ale zároveň budeš úzce spolupracovat s ostatními členy marketingového týmu. Díky tomu si postupně vyzkoušíš různé marketingové disciplíny a pronikneš do fungování značky ISIC napříč online i offline světem.
Marketingová agenda, která dává smysl
- Správa webových bannerů – od přípravy podkladů přes koordinaci až po nasazení (vlastní nápady a tvorba = velké plus)
- Práce s CMS systémem – úpravy obsahu webu, tvorba a správa landing pages, nasazování článků a tiskových zpráv
- Produkční zajištění tiskových materiálů (letáky, plakáty, POS materiály apod.)
- Koordinace překladů, korektur a hlídání kvality obsahu
Spolupráce v týmu & prostor pro tvůj růst
- Zapojení do tvorby social obsahu a kreativy, základní reporting, community management – Gen Z pohled je pro nás velká výhoda
- Pomoc s přípravou newsletterových rozesílek a notifikací (tvorba obsahu, zpracování vlastních i partnerských podkladů) včetně základního reportingu
- Příprava podkladů pro digitální agenturu (brand i performance)
- Podpora při eventové produkci – partnerské i studentské akce v čele s oblíbenou roadshow ISIC Tour na 15 českých VŠ
- Další ad hoc úkoly – rutina u nás nehrozí
Jak si tě ideálně představujeme?
- Baví tě marketing a chceš se v něm rozvíjet (praxe není nutná)
- Online je tvůj druhý domov a máš přehled o tom, co právě frčí na Instagramu i TikToku
- Máš cit pro vizuál a práci s obsahem
- Vyhovuje ti systematický způsob práce a nelekneš se většího množství menších různorodých úkolů
- Dotahování věcí do konce a dodržování termínů bereš jako samozřejmost
- Nevadí ti operativa, ale zároveň přemýšlíš nad tím, proč se věci dělají a jak je dělat lépe
- Čeština je tvoje silná zbraň, v angličtině se bez problému domluvíš
Bonusové body získáš za:
- Zkušenosti s grafickými programy (Canva, Adobe...) nebo CMS
- Studium marketingu, médií, komunikace nebo podobného oboru
- Zkušenosti v marketingu (part-time v agentuře / u klienta, studentské projekty, stáže...)
Čím u tebe zabodujeme?
- Možností realizovat své nápady a oslovit statisíce studentů v ČR
- Smysluplnou prací v duchu našeho motta “Making Student Life Better”
- Prací na HPP nebo IČO – podle toho, co ti sedí
- Férovou finanční odměnou
- Pružnou pracovní dobou a hybridním režimem (office & home office)
- 25 dny dovolené ročně, stravenkovým paušálem, dalším vzděláváním v oboru, Multisportkou za lepší cenu nebo průkazem Alive s bohatou sítí benefitů
- Pracovním notebookem
- Neformálním prostředím, přátelskou partou a moderními kancelářemi v pražských Holešovicích
- Lednicí plnou zdravých svačinek a pití všeho druhu
Máš chuť to zkusit?
Pošli nám svůj životopis a motivační dopis (originalita a fantazie vítána). CV je základ, ale pár řádků navíc nám často řekne nejvíc. Motivační dopis u nás není formalita – může být klíčový pro postup do dalšího kola.
Těšíme se na tebe! 🚀