Pojďte s námi měnit vzdělávání
Ve Scio a ScioŠkolách děláme školy (a věci kolem nich) tak, aby dávaly smysl v měnícím se světě. Aby to celé mohlo fungovat, potřebujeme v zázemí člověka, který má rád čísla, umí si udělat systém a dotahuje věci do konce.
Hledáme posilu do účetního týmu pro skupinu Scio - na částečný i plný úvazek. Můžete se profilovat víc do mzdového účetnictví, nebo do finančního účetnictví – podle vašich zkušeností a chuti.
Co u nás budete dělat
Pokud vás víc táhne mzdové účetnictví:
Pokud vás víc táhne finanční účetnictví:
V obou variantách platí: změny v legislativě i v praxi průběžně sledujeme. Nečekáme, že budete všechno vědět hned – jsme tým, věci spolu konzultujeme a držíme si bezpečné prostředí, pomáháme si.
Co od vás potřebujeme
Co nabízíme
Kdy nastoupíte? Ideálně v dubnu či květnu 2026.
Jaká bude vaše mzda? To záleží na vašich dosavadních zkušenostech. Konkrétně 49 000 - 59 000 Kč (za celý úvazek) + stravenkový paušál.
Máte zájem? Pošlete nám do 15. 2. CV a krátce napište, jestli vás lákají spíš mzdy nebo finanční účetnictví (a proč). Ozveme se vám a domluvíme další krok.
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Dovolená více než 5 týdnů, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Children-friendly office, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office, Sleva na firemní výrobky/služby