27. ledna

Personalista - STV GROUP a.s.

Jsme součástí skupiny STV, která patří mezi největší výrobce a obchodníky s vojenským materiálem v České republice. Skupina zaměstnává více jak 1300 zaměstnanců a je plně v rukou českých vlastníků. Dynamicky rosteme a rozšiřujeme produktové portfolio. Za poslední 2 roky jsme znásobili naši produkci. Významně investujeme do rozšiřování našich schopností a navýšení výrobních kapacit.

Hledáme HR profíka do Poličky: Dejte talentům směr a našim lidem růst!

Baví vás hledat talenty a pomáhat lidem růst? V STV GROUP v Poličce otevíráme novou pozici pro nadšence do personalistiky, který se postará o nábor nových kolegů a jejich následné vzdělávání. Pokud máte zkušenosti s náborem, chuť tvořit procesy a chcete být součástí stabilní společnosti, hledáme právě vás!

🏢 Co bude vaší náplní práce?

• Kompletní management náboru: Od tvorby a inzerce pracovních pozic přes aktivní sourcing (vyhledávání) až po realizaci pohovorů s kandidáty.
  • Onboarding: Zastřešení procesu nástupu a pomoc novým kolegům s jejich úspěšnou integrací do naší firemní kultury.
  • Vzdělávání a rozvoj (L&D): Analýza vzdělávacích potřeb a plánování rozvojových aktivit pro jednotlivá oddělení.
  • Organizace školení: Zajištění odborných kurzů, tréninků měkkých dovedností (soft skills) i povinných zákonných školení.
  • HR Administratíva: Evidence certifikátů, sledování platnosti průkazů a vyhodnocování efektivity nákladů na vzdělávání.

💼 Koho hledáme?

• Vzdělání: Vysokoškolské vzdělání se zaměřením na personalistiku.
  • Praxe: Minimálně 3 roky zkušeností na obdobné pozici.
  • Jazyky: Angličtina na úrovni alespoň B1.
  • IT znalosti: Zkušenost s libovolným HR softwarem a náborovým systémem (ATS).

🌈 Co vám nabízíme?

• Zázemí stabilní a silné společnosti
  • Atraktivní finanční ohodnocení
  • Otevřenou atmosféru a nekorporátní styl práce
  • 5 týdnů dovolené
  • Stravenkový paušál
  • Další benefity: sick days, zvýhodněný mobilní tarif a další

Zaujala vás tato příležitost? Pošlete nám svůj životopis a staňte se klíčovým členem našeho HR týmu v STV GROUP!

Vysokoškolské / univerzitní
Angličtina (Mírně pokročilá)