23. ledna

Asistentka (outsourcing mezd) - poloviční úvazek - OKsystem a.s.

Jsme česká softwarová společnost a patříme mezi špičku v oboru od roku 1990. Zaměřujeme se na vývoj rozsáhlých informačních systémů, vývoj mobilních aplikací, bezpečnost ve světě IT a mobilních zařízení. Naše řešení používají desetitisíce uživatelů v soukromém sektoru i veřejné správě.

Do našeho týmu outsourcingu mezd hledáme asistentku na administrativní výpomoc.

Vaším úkolem bude:

• administrativní podpora týmu outsourcingu mezd
  • zpracování zpráv z datových schránek
  • zpracování došlé a odeslané pošty, přerozdělování a třídění pošty
  • organizace dokumentů (skenování, kopírování, ukládání)
  • komunikace s mzdovými účetními

Uvítáme:

• pečlivost, komunikativnost, odpovědnost a spolehlivost
  • týmovou práci i samostatnost
  • uživatelskou znalost práce s PC (MS Word, MS Excel)
  • pro-klientský přístup
  • praxe na administrativní pozici vítána

Nabízíme:

• práci na zkrácený úvazek, 20 h týdně (4 h denně)
  • perspektivní a zajímavou práci ve společnosti s dlouholetými zkušenostmi v oblasti IT
  • dobré mezilidské vztahy a důvěra - to jsou oblasti, které si naši zaměstnanci pochvalují
  • pružnou pracovní dobu
  • výbornou dostupnost, metro “C“ – Pankrác, možnost garážového stání
  • zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené a až 5 OKdays, příspěvek na stravování, firemní kantýna, příspěvek na penzijní spoření, jazykové kurzy, MultiSport karta, firemní společenské a sportovní akce aj.

Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám svůj profesní životopis a staňte se posilou našeho týmu outsourcingu mezd.

Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)