Přidejte se k našemu nadšenému týmu v NC Palladium v Praze, kde je vytváření inspirativního zážitku a poskytování skvělého zákaznického servisu součástí každého dne. Hledáme Asistenta/Asistentku prodeje s láskou k módě a která/ý rád/a spolupracuje na dosahování skvělých výsledků.
Tato pozice je na brigádu, s datem nástupu ihned nebo na dohodě.
Vaše role v týmu
Jako Asistent/ka prodeje budete součástí týmu, který se navzájem podporuje a společně vytváří ten nejlepší zážitek pro naše zákazníky. V této roli budete:
Co vám nabízíme
V Lindexu se nepřidáváte jen k módní značce, ale ke společnosti s vyšším účelem, usilovat o smysluplnou změnu pro ženy, a týmem, kterému na sobě opravdu záleží. Díky našim švédským kořenům u nás najdete skandinávskou kulturu založenou na otevřenosti, spolupráci a rovnováze. A když se k nám přidáte, čeká vás:
Jste to vy?
Rádi se setkáváte s lidmi a máte přirozený talent pomáhat zákazníkům cítit se co nejlépe. Vaše láska k módě a schopnost určovat priority vám pomáhá při spolupráci s ostatními a dosahování skvělých výsledků. Oceníte zpětnou vazbu, aktivně pracujete na svém rozvoji, baví vás učení a zajímají vás digitální nástroje, které podporují růst váš i vašeho týmu. Předpokládáme také, že máte:
Kdo jsme
Jsme rostoucí globální módní společnost ze Švédska, kterou spojuje vyšší účel: usilovat o smysluplnou změnu pro ženy. Naše závazky vůči ženám, udržitelnosti a našim zákazníkům stojí za vším, co děláme. Budujeme značku založenou na udržitelnosti s důrazem na digitální nástroje. V Lindexu nám jde o to, dělat věci společně – spolupracujeme, sdílíme nápady a podporujeme jeden druhého. Protože společně toho dokážeme mnohem víc než jako jednotlivci.
Máte z toho dobrý pocit? Rádi se o vás dozvíme víc.
Přihlaste se ještě dnes – nemůžeme se dočkat, až vás poznáme!
Přihlášky zpracováváme průběžně, proto neváhejte.
Příspěvek na pracovní oblečení, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Příspěvek na vzdělání, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Sleva na firemní výrobky/služby